• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

-25%

Teres Major Irish Nature

Kun overgået af mørbraden, er Teres Major (også kaldet shoulder tender) måske det møreste stykker kød der findes, der i udseende faktisk også minder lidt om en mørbrad. Udskæringens eksistens er lidt en velbevaret slagterhemmelighed, da dens placering under skulderbladet, gør den svært tilgængelig. Men tro os, det er kun et spørgsmål om tid, før den følger efter de andre mere efterspurgte af de alternative udskæringer, så det er bare med at være lidt på forkant og få prøvet denne fantastiske udskæring. Denne Teres Major kommer fra 100% græsfodret kødkvæg fra Irland.
TheMeatClub Pris:
190,00 kr /kg

Detailpris: 255,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Udskæring: Teres Major

Født i: Irland

Opvokset i: Irland

Slagtet i: Irland

Leveres som: Frost

Holdbarhed: Minimum 3 måneder

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Teres Major Irish Nature
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.