• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

-44%

TILBUD! Natures Reserve Teres Major 1,3-1,6kgkg

Et fuldstændigt uovertruffent stykke kød, med så meget smag at fuglene synger! Teres Major minder om en lille mørbrad, med en lidt grovere tekstur, men stort set lige så mørt og med en langt dybere smag end en traditionel oksemørbrad. De namibiske kødkvæg går frit på savannen i Namibia, sammen med zebraer og giraffer, og udvikler derfor en helt fantastisk muskel- og kødstruktur. Dette er med til at give en nærmest uhørt dyb smag og en fantastisk mørhed. Dette er et virkeligt godt bud på en lidt alternativ oplevelse til grillen, men som du absolut ikke vil fortryde!
Dealen indeholder:
1 pk Teres major.
1,45kg +/-150gram
TheMeatClub Pris:
272,00 kr /stk.

Detailpris: 490,00 kr /stk.

På lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Natures Reserve

Udskæring: Flap Meat

Født i: Namibia

Opvokset i: Namibia

Slagtet i: Namibia (Halal)

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Mini-mørbrad, bare med mere smag!
Karakter
Det er rigtigt at kødet minder om en mini mørbrad, og kan forberedes derefter. Kødstrukturen er lidt mere tæt, og det betyder man sagtens kan sous vide kødet @ 55° i 2-3 timer.
Dér hvor kødet virkelig 'shiner' dog, er i smagen. Den kraftigere end en mørbrad, dybere, rigere, og egner sig til god sovser. Klart anbefales.
Bedømt af Krusty Geezer
Fantastisk kød
Karakter
Jeg var nervøs for manglende marmorering i kødet, men tænkte at jeg kunne skære det op til småkød hvis jeg ikke syntes om det . Det bliver det IKKE! Jeg blev meget positivt overrasket, for det dufter virkelig af kød og sikke en smag. Bedømt af Mama villefrance
Super lækkert!
Karakter
Jeg prøvede Teres Major i min sidste ordre, og må sige jeg blev overrasket. Det er en seriøs undervurderet udskæring der fuldt ud kan måle sig med en oksemørbrad, kan klart anbefale den. Mør og meget smagfuld. Bedømt af Michael
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: TILBUD! Natures Reserve Teres Major 1,3-1,6kgkg
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.