-16%

TILBUD! Creekstone Farms Ball Tip 3 kg

Ball tip er et fantastisk stykke kød, der er skåret af klumpen - simpelthen perfekt til grillen. Den kan enten bruges som hel steg eller skæres ud til nogle store bøffer. Kødet har en fantastisk marmorering, der sikrer den fantastiske oksekødssmag, vi alle gerne vil have. Især amerikanerne er begejstrede for denne udskæring, og den legendariske producent Creekstone Farms i USA er et godt bud på at have produceret den optimale ball tip på markedet. Kødet kommer fra premium Black Angus kvæg fra midtvesten, der er majs- og kornfodret i mindst 100 dage inden slagtning, for at sikre den optimale smag i kødet. En virkelig lækker steg til en mere en end rimelig pris.

Tilbudet indeholder:

- 2-4 stk. okseballtips
- Samlet vægt på 3 kg (+/- 200g)
TheMeatClub Pris:
399,00 kr /stk.

Detailpris: 475,00 kr /stk.

På lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Creekstone

Udskæring: Balltips

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Lige i underkanten
Karakter
Lækkert kød, men lige i underkanten af vægt. Bestilte 6 kg og samlet har jeg modtaget 5,4 kg fordelt på 8 små stege. Forstår ikke, at themeatclub ikke smed en ekstra steg i kassen så vi kom nærmere de 6 kg. Det holder ikke med de -200/+200 gram, men hvad der er sparet er jo tjent Bedømt af Bettina
Totalt undervurderet stykke kød
Karakter
Virkelig god steg til ingen penge, totalt overset i forhold til andre stege Bedømt af Morten
Virkelig meget for pengene!
Karakter
Ball tips er virkelig godt, de koster en brøkdel af andet oksekød, og er nemt at stege. Meget bedre end en kedelig skod cuvette, og det gør da heller ikke noget at den er amerikansk! Anbefaler virkelig Bedømt af Ronni
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: TILBUD! Creekstone Farms Ball Tip 3 kg
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra USA
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.