-22%

TILBUD! Argentina Oksemørbrad 1,3-1,6 kg (Grainfed)

Den fantastiske udskæring, der er så mør og blød som smør! Denne mørbrad kommer fra argentinsk grainfed kødkvæg der får lov til at leve et stressfrit liv på de åbne græsvidder, for til sidst at blive grainfed i 100 dage inden slagtning. Det giver den fantastiske mørhed som en oksemørbrad skal have, men med en dybere smag der går langt udover det sædvanlige.
Et lækkert stykke kød, til en helt fantastisk pris, og et godt bud på en suveræn nytårsmørbrad. Dine gæster vil ikke blive skuffet!
Medlemspris:
299,00 kr /stk.

Detailpris: 385,00 kr /stk.

På lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Devesa/ANB/DDS

Udskæring: Mørbrad

Født i: Argentina

Opvokset i: Argentina

Slagtet i: Argentina

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: 23/1/2021.

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: TILBUD! Argentina Oksemørbrad 1,3-1,6 kg (Grainfed)
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.