• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

-32%

TILBUD! Brasiliansk Ribeye 4,75-5,25kg

Her finder du en fuldstændig vanvittig ribeye deal til dig der bare elsker en god ribeye. Kødet kommer fra den brasilianske topproducent Gejota der sætter standarden for brasiliansk oksekød. Her får du 4,75-5,25kg kg okseribeye, perfekt til at skære i nogle store lækre bøffer.
OBS! Begrænset parti, så det er med at komme først!

Tilbuddet indeholder:

- 2 okseribeye
- Samlet vægt på 4,75-5,25kg
TheMeatClub Pris:
799,00 kr /stk.

Detailpris: 1.175,00 kr /stk.

30 På lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Udskæring: Ribeye

Født i: Brasilien

Opvokset i: Brasilien

Slagtet i: Brasilien 

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Fantastisk kød til prisen
Karakter
Var lidt i tvivl om dette vandvigtige tilbud. Men kødet smager fantastisk er meget mørt og nemt at tilberede Bedømt af Mads
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: TILBUD! Brasiliansk Ribeye 4,75-5,25kg
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Brasilien
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her. 

Kundeservice

info@themeatclub.dk

Vi svarer indenfor 48 timer

The Meat Club ApS

CVR: 37851833

Vardevej 1, 9220 Aalborg Øst

Følg The Meat Club