-23%

TILBUD! Harris Ranch Cote De Boeuf 0,7-1,0 kg

Mød det der, af mange, defineres som kongen over alle bøffer: Cote De Boef! Det er en monstrøs ribeye på ben med en kampvægt på 0,7-1,0 kg, af premium kvalitet fra Harris Ranch i USA. Den amerikanske kvæg ranch producerer oksekød af allerhøjeste kvalitet fra Black Angus kvæg, og her får du toppen af poppen med denne uovertrufne steak, der let kan gøre to voksne personer mætte. Så hvis du er klar til at sætte tænderne i den ultimative weekendbøf, så er du kommet til det rette sted!
Medlemspris:
235,00 kr /stk.

Detailpris: 305,00 kr /stk.

På lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Harris Ranch

Udskæring: Cote De Boeuf 

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Noget af det bedste
Karakter
Et særdeles godt stykke og meget mørt den perfekte kerne temperatur 57-Max 58 c hvile tid 15 min. Indpakket Bedømt af Ivan
Bedste kød nogensinde
Karakter
Jeg må sgu give jer ret i at det er bøffernes konge! Har aldrig smagt bedre kød, det smelter bare på tungen og er så smagfuldt! Tak for den bedste fredagsbøf jeg nogensinde har fået :) Bedømt af Jens Poulsen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: TILBUD! Harris Ranch Cote De Boeuf 0,7-1,0 kg
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.