Ny-26%

Umi Flap Meat

Dette er en af de mere ukendte udskæringer blandt danskerne, men som begynder at vinde frem og blive mere udbredt. Flap meat er en vanvittig smagfuld udskæring der sidder lige ved siden af flanken på koen, og er nærmest urimeligt nemt at tilberede.

Kvægene bliver ovenikøbet majs- og kornfodret (grainfed) i mindst 200 dage, hvor normen normalt ligger på 100-120 dage for grainfed kødkvæg. Den fantastiske opvækst fremavler derfor et slut produkt med så meget saft og kraft, at du ikke drømmer om det, med en dertilhørende marmorering som kun det bedste wagyu kød kan matche. Udskæringerne fra Umi er simpelthen nogle af de vildeste luksusprodukter der findes på markedet, men til en mere end rimelig pris!

Producenten Umi tror med god grund så meget på sine produkter at de sammenligner det med et kunsværk. Umi - The art of beef
Medlemspris:
175,00 kr /kg

Detailpris: 235,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Umi

Udskæring: Flap Meat

Født i: Uruguay

Opvokset i: Uruguay

Slagtet i: Uruguay

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Umi Flap Meat
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Uruguay
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.