-14%

Wagyu Flap Meat MBS 7+ Blackstone

Dette er en af de mere ukendte udskæringer blandt danskerne, men som begynder at vinde frem og blive mere udbredt. Flap meat er en vanvittig smagfuld udskæring der sidder lige ved siden af flanken på koen, og er nærmest urimeligt nemt at tilberede. Kødet er langt og fladt, og skal derfor ikke have mere end nogle minutter på hver side på en varm grill. På grund af den meget kraftige smag i kødet, kræver det heller ikke meget mere end et drys salt og peber, og så har du et fuldstændig uovertruffent stykke kød med en tekstur som intet andet.
Og for lige at toppe det hele af, er dette flap meat ovenikøbet skåret fra den fantastiske wagyu kvægrace og kommer fra superproducenten Blackstone i USA. Hvis du virkelig vil imponere dine gæster med et stykke kød de ikke har smagt før, så er dette produktet for dig!
TheMeatClub Pris:
340,00 kr /kg

Detailpris: 395,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Blackstone

Udskæring: Flap meat

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA (Halal)

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder

MS: 7+

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Wagyu Flap Meat MBS 7+ Blackstone
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Usa
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her. 

Kundeservice

info@themeatclub.dk

Vi svarer indenfor 48 timer

The Meat Club ApS

CVR: 37851833

Vardevej 1, 9220 Aalborg Øst

Følg The Meat Club