Udvid din kulunariske horisont - bestil kød hos The Meat Club
#000000
1 kolonne

Udvid din kulinariske horisont – bestil kød online hos The Meat Club

Det er vigtigt for os, at vores kunder kan finde et godt stykke kød, uanset hvad budgettet lyder på. Er du på udkig efter et lækkert stykke kød til hverdagen, eller skal du måske forkæle dine gæster en lørdag aften? Så finder du det hos os.

Vi fører alt lige fra de danske klassikere såsom svinemørbrad eller oksemørbrad, til de mere eksklusive udskæringer som Wagyu eller Iberico. Vi har garanteret også nogle udskæringer, som du endnu ikke har prøvet kræfter med. Vi har kun godt kød, og du vil blive overrasket over, hvor meget smag du f.eks. finder i vores lammekød eller nyretapper. 

 Køb luksuskød online til en favorabel pris og få leveret lige til døren

Hos The Meat Club er vi ofte 10-20 % billigere end markedet. Det skyldes vores direkte samarbejde med opdrættere, importører og fabrikker rundt omkring i verden. Vi har afskåret de fordyrende mellemled, hvilket vi mener, giver mest mening. Vi ønsker at give den helt almindelige dansker en unik smagsoplevelse, og i bund og grund handler det om, at alle skal have mulighed for at spise godt. 

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores kødunivers, hvor du kan læse mere om vores forskellige udskæringer, der alle kommer fra dygtige og ansvarlige opdrættere, som har dyrevelfærd og kvalitet i fokus. Når du er klar til at købe dit kød online, leverer vi direkte hjem til dig inden for ganske få hverdage.

 

white
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Nej
Red