Wagyu

Mød det ultimative stykke oksekød! Wagyu er kød, der kommer fra fire specielle japanske kvægracer, der alle har det tilfælles, at de har en helt igennem uovertruffen marmorering, en smag der adskiller sig fra alt andet oksekød, du kan få, og er så mørt, at det nærmest burde være ulovligt. Den lækre marmorering smelter ind i kødet ved tilberedning og er dermed med til at give kødet sin fantastiske smag.
I nyere tid har hele verden fået øjnene op for dette oksekødsvidunder, og de japanske wagyu kvægracer er derfor blevet importeret til andre lande, bl. a. til Australien, som nu er den største og mest velbevandrede producent af wagyu kød uden for Japan. Wagyu kvægene lever et bedre og mere plejet liv end nogen andre kvægracer, hvilket er det der højner kvaliteten af kødet. Det er en smagsoplevelse som ingen anden, og det ellers meget dyre kød, kan du få til kostpris lige her hos The Meat Club.

Marbling Score (MBS)

En Marbling score er et redskab der udelukkende hører til wagyu kød, og det bestemmer kvaliteten på dit wagyu kød. Lad os lige slå fast at alt wagyu kød er af fantastisk kvalitet og har en smag samt mørhed, som overgår alt andet oksekød. Marbling scoren viser dig simpelthen hvor meget fedt marmorering der er i dit wagyu kød. En højere marbling score betyder mere intermuskulært hvidt fedt. Det er denne fedtmarmorering der gør dit wagyu kød mere mørt og giver det en mere fremtrædende smag. Derfor betyder en højere marbling score, højere kvalitet i dit wagyu kød.

1 vare(r)

1 vare(r)