Wagyu

Mød det ultimative stykke oksekød! Wagyu er kød, der kommer fra fire specielle japanske kvægrace, der alle har det tilfælles, at de har en helt igennem uovertruffen marmorering, en smag der adskiller sig fra alt andet oksekød, man kan få, og er så mørt, at det nærmest burde være ulovligt. Den lækre marmorering smelter ind i kødet ved tilberedning og er dermed med til at give kødet sin fantastiske smag.
I nyere tid har hele verden fået øjnene op for dette oksekødsvidunder, og de japanske wagyu kvægracer er derfor blevet importeret til andre lande, bl. a. til Australien, som nu er den største og mest velbevandrede producent af wagyu kød uden for Japan. Wagyu kvægene lever et bedre og mere plejet liv end nogen andre kvægracer, hvilket er det der højner kvaliteten af kødet. Det er en smagsoplevelse som ingen anden, og det ellers meget dyre kød, kan du få til kostpris lige her hos The Meat Club.

6 vare(r)

6 vare(r)