• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

Ribeye

Bøffen over alle bøffer!

Ribeye er skåret fra det øverste stykke af oksefileten. Denne sidder oppe ved koens nakke og er noget af det kød med mest smag pga. den flotte marmorering og ikke mindst det store øje af fedt i midten, der har givet udskæringen dens navn. Hvis du er ude efter oksekød, der kan tilberedes på kort tid, og som smager som fuglene synger, så er det dét stykke kød, du skal gå efter. Ribeyen er enhver koks drøm og er nem at arbejde med. Udskæringen fås både som en steg, og som skåret bøffer. Den kan også steges som en hel steg, men i langt de fleste tilfælde vil vi anbefale, at kødet skæres ud som store lækre bøffer, som er lige til at gå ombord i.

Læs vores artikel om stegning af ribeye.

6 vare(r)

6 vare(r)

Altid gode tilbud på ribeye

Vil du smage en bøf, der kan lidt mere - Både når det kommer til smag og mørhed?

Så få leveret en af vores lækre ribeye steaks og sæt tænderne i et stykke kød, som er blevet forkælet hele vejen fra gården til din tallerken. 

Hos The Meat Club kan du købe ribeyes i de fleste prisklasser, men fælles for alle er, at du får bedre kvalitet, end du ville få for samme penge andetsteds. 

Hvordan laver man en god ribeye?

Der er mange opskrifter på, hvordan man laver en god ribeye, men nogle fælles trin, der normalt følges, omfatter at krydre kødet og derefter stege kødet på en varm grill eller i en varm stegepande. Kødet bør kun steges i 3-5 minutter på hver side, afhængigt af størrelsen på bøffen. Læs mere om stegning af ribeye her.

Kvaliteten på kødet har stor indflydelse. Man kan ikke stege en bøf mør - enten er den det, eller også er den ikke. I vores udvalg finder du kun kvalitetskød, som med den rette tilberedning vil give en smagsoplevelse ud over det sædvanlige!

Kundeservice

info@themeatclub.dk

Vi svarer indenfor 48 timer

The Meat Club ApS

CVR: 37851833

Vardevej 1, 9220 Aalborg Øst

Følg The Meat Club