• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

Ribeye

Ribeyen er skåret fra det øverste stykke af oksefileten. Denne sidder op mod koens nakke og er en af de udskæringer med mest smag, idet en ribeye har en helt fantastisk flot marmorering – ikke mindst det store øje af fedt i midten, der har givet udskæringen dens navn.

Læs vores artikel om stegning af ribeye.

6 vare(r)

6 vare(r)

Derfor skal du vælge en ribeye hos The Meat Club

Hvis du er ude efter et stykke oksekød, der kan tilberedes på kort tid og smager, så fuglene synger, så er det en ribeye, du skal gå efter. Ribeyen er enhver madelskers drøm og er nem at arbejde med. Udskæringen fås både som en steg og som skårede bøffer. Den kan også steges som en hel steg, men i langt de fleste tilfælde vil vi anbefale, at kødet skæres ud som store lækre steaks, du nemt og hurtigt kan stege på en pande eller grillen.

Altid gode tilbud på ribeye af fantastisk kvalitet

Vil du smage en bøf, der kan lidt mere – både når det kommer til smag og mørhed? Hos The Meat Club kan du få leveret en af vores lækre ribeye-steaks lige til hoveddøren. Nemmere bliver det næsten ikke at sætte tænderne i et stykke kød, som er blevet forkælet hele vejen fra gården til din tallerken. 

Kvaliteten på kødet har stor indflydelse. Man kan ikke stege en bøf mør – enten er den det, eller også er den ikke. I vores udvalg finder du kun kvalitetskød, som med den rette tilberedning vil give en smagsoplevelse ud over det sædvanlige! Hos The Meat Club kan du købe ribeyes i de fleste prisklasser, men fælles for alle er, at du får bedre kvalitet, end du ville få for samme penge andetsteds.

Hvordan laver man en god ribeye?

Der er mange opskrifter på, hvordan man laver en god ribeye, men nogle fælles trin, der normalt følges, omfatter at krydre kødet og derefter stege kødet på en varm grill eller en varm stegepande. Kødet bør kun steges i 3-5 minutter på hver side afhængigt af størrelsen på bøffen.

Vi anbefaler, at du krydrer kødet rundhåndet før tilberedningen, samt lader kødet stå i stuetemperatur et godt stykke tid, inden ribeyen bliver smidt på panden eller grillen. På den måde har du nemmere ved at opnå den ønskede kernetemperatur på kødet, når du tilbereder den.

For den optimale tilberedning af din ribeye, kan du se en videoguide til den bedste stegning af ribeye.

Vores tilbud på ribeyes udkonkurrerer markedet

Vi er meget stolte af at forhandle direkte med nogle af de dygtigste opdrættere i verden, hvor vi ved, at dyret har spist godt og generelt haft et godt liv inden slagtning. Vores direkte samarbejde gør, at vi ingen fordyrende mellemled har, når vi forhandler kød. Det betyder i sidste ende, at vi ofte er 10-20 % billigere på samme vare end resten af markedet – det, mener vi, giver mest mening for vores kunder! 

Alle skal have mulighed for spise udsøgt kød til en ordentlig pris.

Vil du gerne skære bøffer selv, så vælg en ribeye steg.

Velbekomme!