Fragt og levering hos The Meat Club

Vi gør det muligt for at dig, at slippe for turen til din lokale slagter eller købmand. Du kan hos The Meat Club bestille dit kød til døren, uden at du behøver at gøre andet, end at klikke på vores hjemmeside.

Vores levering er super hurtig og nem og du kan få leveret dine varer to ud af ugens hverdage. Leveringen koster 125kr og indbefatter pakning af ordre på vores lager, flamingokasser og køleelementer, emballageafgift og forsendelse til vores kunder. Du kan få leveret til din hoveddør enten onsdag eller fredag, da vi pakker og sender varer ud hver tirsdag og torsdag.

Afgiver du din ordre inden kl. 10 tirsdag og torsdag, vil du være i stand til at modtage din ordre på næste leveringsdag, såfremt varerne er på lager. The Meat Club anvender ”Jetpak” til at varetage fragten for at sikre leveringen bliver overholdt. The Meat Club kan ikke give et ca. tidspunkt for hvornår din pakke vil blive leveret. Det er Jetpak der står for al logistik, og det hele kommer an på deres rute efter hvor mange pakker de kører med. 
Pakkerne bliver leveret imellem klokken 7-18. Skal du have et mere præcist tidspunkt, kan du evt ringe til Jetpak på leveringsdagen, dog er det ikke sikkert de kan give dig et svar. 

Din ordre vil blive leveret i termokasser med køleelementer, som vil sikre at bestillingen vil have den rigtige temperatur under hele processen fra vores lager til din hoveddør.

Ønsker du levering af ordren i f.eks. garagen eller lignende, kan det skrives i ordre kommentarfeltet. Vær dog opmærksom på at The Meat Club og Jetpak ikke har mulighed for at håndtere koder eller nøgler, og det er kundens eget ansvar at sikre, at det er muligt at foretage levering af varen.

Det er i øjeblikket ikke muligt for os, at foretage levering til ikke brofaste øer.

Hvis du skulle stå i den uheldige situation at din pakke ikke er blevet leveret, skal du kontakte vores kundeservice inden for 24 timer. 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller de sociale medier.

Alle informationer finder du her.


 

Find det bedste kød til grillen eller kød til gæster og spar penge samt turen til slagteren på samme tid!