Iberico

Iberico Gris
Iberico Gris 2

Iberico grisen:

Iberico grisen kommer fra den karakteristiske sorte Iberico gris. Indfødt i områder i Portugal og det centrale og sydlige Spanien påvirker svinernes diæt af agern og elementer i de naturlige skove i disse områder, hvilket påvirker kødet direkte og giver det en nøddeagtig, stemningsfuld smag. Sorte iberiske svin - også kendt som 'Pata Negra' - opdrættes for at indeholde et højere fedtindhold end mange andre svin.

Det betyder, at det svinekød der produceres, har en dejlig mørhed, der helt sikkert imponerer madelskere og især svinekødsfans, der endnu ikke har prøvet, hvad Iberico har at tilbyde. Så hvis du ønsker at udvide dine kulinariske horisonter med et nyt kød at prøve, er Iberico svinekød en god vej at gå.

11 vare(r)

11 vare(r)

Kundeservice

info@themeatclub.dk

Vi svarer indenfor 48 timer

The Meat Club ApS

CVR: 37851833

Vardevej 1, 9220 Aalborg Øst

Følg The Meat Club