Kød til gæster

Hos The Meat Club har vi kød i alverdens prisklasser, og vi fisker ikke nødvendigvis efter, at du skal købe vores dyreste kød til dine gæster. Faktisk har vi en del specielle udskæringer til en ganske fornuftig pris på vores hjemmeside. Nedenfor har vi anbefalet nogle udskæringer til dig.

Wagyu

Det er klart, hvis du er på udkig efter toppen af poppen, så får du ikke bedre end vores Wagyu-kød. Det indiskutabelt den bedste kvalitet, og det er en helt særlig oplevelse. Men Wagyu er også en dyr fornøjelse, så vi anbefaler, at du vælger dette, hvis du ved, at dine gæster forstår at værdsætte eksklusivt kød.

Wagyu-kød er mere mættende en almindeligt oksekød på grund af den lækre fedtmarmorering. Derfor kan du nøjes med at servere mindre portioner kød end normalt.

Se vores udvalg af Wagyu her.

Iberico

Pluma udskæringen fra Iberico-grisen er nok grisens svar på Wagyu-kød. Det er ikke lige så dyrt, men oplevelsen, garanterer vi for, er den bedste, du smagt inden for svinekødskategorien. Iberico-grisen er også det, man kalder en sortfodsgris. Det er luksus, det er superliga, det er simpelthen så lækkert kød til dine gæster.

Se vores udvalg af Iberico her.

Flanksteak

Lad os introducere en udskæring, der så undervurderet i Danmark, at det burde være ulovligt. Flanksteak egner sig ikke så godt som steaks – hvilket er underligt, når det spises hyppigt på de amerikanske steakhouses – men fungerer perfekt i små tynde skiver. Derfor mener vi også, at denne udskæring passer godt til gæster, da de nemt kan fiske de delikate stykker oksekød over på deres egen tallerken og nyde den udsøgte smag og konsistens.

Se vores udvalg af Flanksteak her.

Hos The Meat Club finder du altid lækkert kød til gæster

Hos The Meat Club får du en madoplevelse ud over det sædvanlige. Vi gør meget ud af, at du skal have mulighed for at købe kød, der ikke er til at få fat i hos den lokale slagter eller købmand. Derfor finder du også nogle særlige udskæringer hos, som vi anbefaler, du prøver kræfter med, hvis du ønsker at overraske dine gæster med noget helt unikt og særligt.

Se vores special steaks her.

Derfor får du det bedste og billigste kød til dine gæster hos os

Herudover skal du også vide, at det altid kan betale sig at købe lækkert kød til dine gæster hos os. Vi er nemlig 10-20 % billigere end resten af markedet. Det er vi, fordi vi forhandler direkte med opdrætterne rundt omkring i verden. Det vil sige uden om diverse forhandlere og fordyrende mellemled. Det giver os en helt særlig indsigt i markedet, hvortil vi også har mulighed for at udplukke de leverandører, som vi mener, tilbyder den bedste kvalitet. 

Lækkert kød til ens gæster er en forudsætning for en god aften. Det mener vi i hvert fald hos The Meat Club. De fleste ønsker at flotte sig, når de har gæster. En god madoplevelse hjælper dig i den forbindelse godt på vej, og hos os får du det bedste kød til dine gæster.

Vi håber, du vælger os, når du skal have kød til dine gæster. Velbekomme!  

Læs også: Kød til nytår