Om The Meat Club

THE MEAT CLUBS VISION

The Meat Club vil være den almindelige danskers adgang til kvalitetskød, og vil sikre at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten i hverdagen. Vi ønsker at udbrede danskernes forståelse for at kød ikke bare er kød, og at man ikke behøver gå på kompromis med kødkvalitet og pris. Vi vil give mulighed for en bedre smagsoplevelse for alle – både i hverdagen, og når man vil forkæles i weekenden.

Vores kød

Med vores ekspertise og stærke samarbejder med kvalitetsproducenter, kan vi tilbyde dig udsøgt kød til særdeles attraktive priser. Du får altså kød i særklasse, som vi har købt direkte af opdrætteren. Få leveret dit kød til døren og smag forskellen!

Lækkert kød til alle

Drivkraften bag The Meat Club er, at give flere danskere mulighed for at få lov til at opleve smagfuldt kød. VI oplever at alt for mange danskere må nøjes med kød af køer, der er fremavlet for deres mælkeproduktion, og som bærer præg af at være et industrialiseret restprodukt. Hos The Meat Club mener vi, at alle danskere har fortjent, at kunne spise kød, der er skabt af kærlighed til både kvæg og smag.

Kød med smag

Opskriften på et fremragende stykke oksekød starter ikke i køkkenet. Smagens intensitet, kødets mørhed, mængden af fedtmarmorering, det hele starter i avlsarbejdet og formes af det klima og foder, som koen opdrættes med.

Kun top kvalitet

The Meat Club vil være den almindelige danskers adgang til kvalitetskød, og en portal for kærligheden til lækkert kød. Vi ønsker at hæve danskernes krav til dyrevelfærd, miljøhensyn og generel kødkvalitet.