Kød til grillen

Når den danske sommer atter er over os, skal der kød på grillen. For hvis der er noget, der kan gøre enhver glad i låget, så er det duften af lækkert kød smækket på overfladen af en varm grill. Hos The Meat Club får du det bedste kød til grillen. 

Se hele vores udvalg her på siden.

54 varer

Faldende orden
  1. Store Grillpølser 800 gram fra Hvidebæk
    20% Store Grillpølser 800 gram fra Hvidebæk
    Bedømmelse:
    100%
    TheMeatClub Pris 79,00 kr /stk. Detailpris 99,00 kr /stk.
  2. Store Hotdog pølser 800gram fra Hvidebæk
    20% Store Hotdog pølser 800gram fra Hvidebæk
    Bedømmelse:
    100%
    TheMeatClub Pris 79,00 kr /stk. Detailpris 99,00 kr /stk.
  3. Onglet (Hanging tender / Nyretapper)
    64% Onglet (Hanging tender / Nyretapper)
    Bedømmelse:
    100%
    TheMeatClub Pris 79,00 kr /kg Detailpris 220,00 kr /kg
pr. side

Hos The Meat Club har vi det lækreste kød til grillen

Hos The Meat Club tør vi godt love, at vi har grillkød, der efter at være blevet smækket på grillen kan få selv din nabos mundvand til at gå i selvsving. For vi garanterer dig, at det kød, du får hos os, er af den bedste kvalitet. 

Vores steaks er f.eks. med exceptionel fedtmarmorering, hvilket garanterer, at kødet er perfekt mørt, når du stikker gaflen i det. Vores grillpølser er også fra nogle af de bedste opdrættere i Danmark, så du får med andre ord altid det bedste kød til grillen, når du handler hos os.

Sådan steger du dit kød til grillen perfekt

Prædikatet “grillmeister” bliver ofte slynget ret rundhåndet ud i luften, når der skal grilles kød på grillen derhjemme, men det kræver altså, at man har helt styr på at håndtere en grill. Det er nemlig ikke bare at smide kødet på grillen, og så er det done deal. Frankfurter skal f.eks. tilberedes anderledes end steaks. 

En grillpølse har ikke godt af at blive tilberedt over direkte varme i alt den tid, den er på grillen. Det kan være en god idé at placere grillpølser ude i siden af grillen, da det anbefales, at de er på grillen i længere tid og ved lavere varme. Her kan de passe sig selv. Steaks kan derimod ikke bare passe sig selv, da de gerne skal vendes hvert minut over direkte varme. 

En ægte “grillmeister” skal med andre ord have et godt overblik og vide, hvornår de forskellige stykker kød skal på grillen, sådan det hele times og kan tages af grillen på samme tid.

Vi har altid de bedste tilbud på grillkød

Hos The Meat Club er vores mål, at alle danskere skal have mulighed for at spise lækkert kvalitetskød. Helt specifikt gør vi det muligt for dig ved at tilbyde den billigste løsning på markedet. Vi er nemlig 10-20 % billigere end resten af markedet, så du kan roligt handle kød til grillen hos os, hvis du er på udkig efter et godt tilbud på grillkød. 

Grunden til, vi kan gøre det så billigt, er, vi forhandler direkte med diverse opdrættere rundt omkring i verden. Det betyder, at vi har skåret de fordyrende mellemled fra, og det, mener vi, giver mest mening for vores kunder. Velbekomme.

Hos The Meat Club har vi det lækreste kød til grillen

Hos The Meat Club tør vi godt love, at vi har grillkød, der efter at være blevet smækket på grillen kan få selv din nabos mundvand til at gå i selvsving. For vi garanterer dig, at det kød, du får hos os, er af den bedste kvalitet. 

Vores steaks er f.eks. med exceptionel fedtmarmorering, hvilket garanterer, at kødet er perfekt mørt, når du stikker gaflen i det. Vores grillpølser er også fra nogle af de bedste opdrættere i Danmark, så du får med andre ord altid det bedste kød til grillen, når du handler hos os.

 

Sådan steger du dit grillkød perfekt

Prædikatet “grillmeister” bliver ofte slynget ret rundhåndet ud i luften, når der skal grilles kød på grillen derhjemme, men det kræver altså, at man har helt styr på at håndtere en grill. Det er nemlig ikke bare at smide kødet på grillen, og så er det done deal. Frankfurter skal f.eks. tilberedes anderledes end steaks. 

En grillpølse har ikke godt af at blive tilberedt over direkte varme i alt den tid, den er på grillen. Det kan være en god idé at placere grillpølser ude i siden af grillen, da det anbefales, at de er på grillen i længere tid og ved lavere varme. Her kan de passe sig selv. Steaks kan derimod ikke bare passe sig selv, da de gerne skal vendes hvert minut over direkte varme. 

En ægte “grillmeister” skal med andre ord have et godt overblik og vide, hvornår de forskellige stykker kød skal på grillen, sådan det hele times og kan tages af grillen på samme tid.

 

Vi har altid de bedste tilbud på grillkød

Hos The Meat Club er vores mål, at alle danskere skal have mulighed for at spise lækkert kvalitetskød. Helt specifikt gør vi det muligt for dig ved at tilbyde den billigste løsning på markedet. Vi er nemlig 10-20 % billigere end resten af markedet, så du kan roligt handle kød til grillen hos os, hvis du er på udkig efter et godt tilbud på grillkød. 

Grunden til, vi kan gøre det så billigt, er, vi forhandler direkte med diverse opdrættere rundt omkring i verden. Det betyder, at vi har skåret de fordyrende mellemled fra, og det, mener vi, giver mest mening for vores kunder. Velbekomme.