• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

-35%

Iberico Rib Fingers 0,7-0,9

Rib fingers er den nyeste trend på kødmarkedet, der buldrer fremad over hele verden. Rib fingers er kødet fra kambenene, hvor man helt simpelt har skåret benene fra. Du står dermed med nogle benløse og fuldstændigt suveræne stykker kød, der bare skal på grillen. Tilberedelsen er gjort meget nemmere for dig. Med rib fingers får du et fantastik produkt, som kan bruges til mange forskellige slags måltider. Det kan både være en snack inden hovedretten, frokost eller fyldet til en lækker sandwich. Du kan selvfølgelig også servere dem som du normalt ville med et helt rack spareribs. Det er et produkt som alle vil elske, børn såvel som voksne, og her får du dem ovenikøbet fra den eftertragtede Iberico sortfodsgris gris, der er bedre kendt som svinekødets svar på Wagyu, med den lækreste fedtmarmorering du kan forestille dig. Du får virkelig en oplevelse med denne udskæring!
Dealen indeholder mindre pakker, med en samlet vægt på 0,7-0,9kg
TheMeatClub Pris:
180,00 kr /stk.

Detailpris: 275,00 kr /stk.

På lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Iberico Gris

Udskæring: Rib fingers

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Dø’ lækkert
Karakter
Lavede dem på grillen her til aften. Fik en gang rub i går og trak i køleskabet natten over. Røg dem ca 30 min ved 110 grader. Og yderligere 30 min ved ca 180 grader. Indirekte. Halvdelen blev sprayet undervejs med æblecider eddike og den anden halvdel fik bbq sauce. Var lidt nervøs for om de blev tørre. Men på ingen måde. De var lige i skabet. De ryger med på næste bestilling også. Bedømt af Brian G.
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Iberico Rib Fingers 0,7-0,9
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.