Iberico Rib Fingers 0,4-0,7kg

Bedømmelse:
100 % of 100
Rib fingers er den nyeste trend på kødmarkedet, der buldrer fremad over hele verden. Rib fingers er kødet fra kambenene, hvor man helt simpelt har skåret benene fra. Du står dermed med nogle benløse og fuldstændigt suveræne stykker kød, der bare skal på grillen. Tilberedelsen er gjort meget nemmere for dig. Med rib fingers får du et fantastik produkt, som kan bruges til mange forskellige slags måltider. Det kan både være en snack inden hovedretten, frokost eller fyldet til en lækker sandwich. Du kan selvfølgelig også servere dem som du normalt ville med et helt rack spareribs. Det er et produkt som alle vil elske, børn såvel som voksne, og her får du dem ovenikøbet fra den eftertragtede Iberico sortfodsgris gris, der er bedre kendt som svinekødets svar på Wagyu, med den lækreste fedtmarmorering du kan forestille dig. Du får virkelig en oplevelse med denne udskæring! Dealen indeholder mindre pakker, med en samlet vægt på 0,4-0,7kg
TheMeatClub Pris 140,00 kr /stk. Detailpris 235,00 kr /stk.
På lager
40%

Dyr : Okse

Producent : Nature Reserve

Udskæring: Striploin

Født i: Namibia

Opvokset i: Namibia

Slagtet i: Namibia

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 6 dage.

Mbs: 5-6

Grade: F1

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Iberico Rib Fingers 0,4-0,7kg
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.