T-bone

En T-bone steak er en udskæring fra oksens ryg, der er kendt for dets t-formede ben, der giver udskæringen sit karakteristiske udtryk. En t-bone giver dig en helt unik smagsoplevelse, idet du både får en del af kvægets mørbrad og tyndsteg, som er fordelt på hver sin side af benet. 

Her på siden kan du se vores priser på t-bone steaks. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Når du serverer en t-bone steak, er det kødet, der er i centrum

En t-bone er en spektakulær kødoplevelse, idet udskæringen er så unik. Som du nok kan gætte dig til, er det en amerikansk udskæring, og det er muligvis en af det mest populære i verden. En t-bone har også en størrelse, der gør, at kødet simpelthen ikke kan undgå at være i centrum, når det bliver serveret. 

Vi anbefaler derfor, at du lader kødet tage hovedrollen uden alt for meget ståhej, når du serverer den for venner eller familie. Vi mener med andre ord, at det vil være en skam at overdække en lækker t-bone med sovs eller lade den dele opmærksomheden med andet kød.

Få en god pris på t-bone steak hos The Meat Club – vi er billigere end resten af markedet

Når du handler kød hos The Meat Club, finder du altid et godt tilbud, der er 10-20 % billigere end resten af markedet. Det gælder også vores t-bones. Grunden til, at vi kan gøre det så billigt, er fordi, vi har skåret de fordyrende mellemled fra. Det, mener vi, giver mest mening for vores kunder – alle skal have mulighed for at spise kvalitetskød. Få leveret dine næste t-bone steaks direkte hjem til hoveddøren allerede i dag. Velbekomme!