• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

Steak og bøffer

Hos The Meat Club har vi et bredt udvalg af steaks og bøffer på tilbud, som kan pifte ethvert aftensmadsmåltid op. Vi har alt fra en kæmpe tomahawk, som kan få mange sultne mænd og kvinder til at opgive at blive færdig, til noget af det mest velsmagende stykke kød i form af filet mignon, t-bones, ribeyes mv.

7 vare(r)

7 vare(r)

Køb bøffer online hos The Meat Club – her får du de bedste priser på steaks

Som inkarnerede kødelskere er der ikke noget, der kommer helt op på siden af en lækker steak. Kødet er simpelthen kernen i måltidet, som mange ville vælge som deres allersidste. Og det er måske, fordi der er noget helt grundlæggende fascinerende ved at stege sin egen steak, som man ønsker den. Man kan aldrig være helt sikker på det endelige resultat, før man skærer den første bid af kødet.  

Derfor er der mange, der afholder sig fra at eksperimentere med eksklusive steaks derhjemme – og det, mener vi, er en skam. Hos The Meat Club oplever vi også, at prisen på kød har stor indflydelse, og generelt er der en holdning til, at steaks er alt for dyrt. Og det er selvfølgelig ikke rigtigt. 

Det kræver blot, at man ved, hvor man skal købe det, samt hvordan man skal gribe det an. Hos The Meat Club er det vores mission at gøre kvalitetskød tilgængeligt for alle og enhver. Du finder de bedste priser, når du køber bøffer online hos os, og det er vi stolte af at kunne tilbyde.

Du får altid det bedste tilbud på bøffer og steaks hos os

Vi har sat os for at udbrede det gode kød til alle jer, der elsker kødoplevelser i verdensklasse. Det gør vi ved at tilbyde nogle forskellige typer steaks til en yderst fornuftig pris. Vi sørger ovenikøbet for levering af kødet lige til døren – det hele forsvarligt pakket i højkvalitets termobokse, så kødet holder sig koldt og frisk. 

Hele vores vision er bygget op omkring at give dig så god en oplevelse som overhovedet muligt, når du køber bøffer online. Vi ved, at et godt tilbud på bøffer er et godt skridt på vejen, hvorfor vi 10-20 % billigere end alle vores konkurrenter på markedet. Det, mener vi, giver mest mening for vores kunder. Vi har simpelthen valgt at skære alle de fordyrende mellemled væk, så vi kan tilbyde den mest optimale pris til dig  

Du kan derfor roligt vende blikket mod os, hvis du ønsker fantastiske steaks til den bedste pris. Nedenfor kan du læse mere om diverse tips og tricks, når du står og skal til at tilberede en af vores lækre steaks.

Tips og tricks: Sådan tilbereder du din steak

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Og det har bestemt også noget på sig, når det kommer steaks. Der findes dog flere tilgange til det, som kan være værd at eksperimentere med og tilegne sig. En af de gældende faktorer, som mange stadig synes at overse, er, at man ikke bør tilberede sine steaks, når de er kolde. Det bør du være særligt opmærksom på, hvis du har modtaget bøffer og steaks fra The Meat Club, der kommer i en termokasse.

Vi anbefaler, at du tager dine steaks ud af køleskabet i god tid, inden de skal steges eller grilles.

Flere vælger også at tørre overfladen af deres steaks, inden de lægger dem på panden eller grillen. Dette er et godt tip, da lettere våde bøffer har langt sværere ved at opnå en optimal stegeskorpe og kan i værste fald få et hint af smagen af kogt kød. Oftest hjælper den føromtalte tilgang med at tage kødet ud af køleskabet i god tid inden stegning eller grill også på den problematik. Masser gerne salt og peber på kødet straks efter du tager det ud af køleskabet, så det har tid til at trænge ind i kødet.

Få den fulde guide til stegning af bøf her.

Tips og tricks: Sådan krydrer du vores steaks og bøffer på tilbud

Det er mest af alt et spørgsmål om smag og behag, når du krydrer dit kød – og der findes forskellige skoler og tilgange inden for lige netop dette. Nogle tilgange er baseret på en videnskabelig betragtning af, at saltning af kødet inden tilberedning vil forårsage en uhensigtsmæssig udledning af saften gennem såkaldt osmose, når kødets porer er åbne.

Derfor er der nogen, der mener, at man skal vente med at krydre sine steaks til allersidst i tilberedningsprocessen. Mange synes dog at foretrække at krydre sine steaks generøst med salt og lade dem stå i cirka 10 minutter inden tilberedelsen. Det hjælper i nogens optik med at få smagen dybere ind i kødet.

Tips og tricks: Sådan steger du dine steaks

Der findes også forskellige tilgange til, hvordan steaks skal behandles, når de eksempelvis er blevet lagt på panden. Nogle anerkendte kokke foreslår det, de kalder en ‘frequent flipping’ – altså en tilberedning, hvor man vender kødet gentagne gange. 

Det betyder naturligvis, at kødet ikke får tid til at absorbere store mængder af varme. Det mindsker risikoen for at overtilberede bøffer og steaks, som i manges optik kun bør spises medium-rare. Men det er således på bekostning af den helt sprøde stegeskorpe. Vi anbefaler, at du prøver dig frem og finder ud af, hvordan du bedst kan lide dine steaks. 

Velbekomme!