Steak og bøffer

Hos The Meat Club har vi et bredt udvalg af steaks og bøffer på tilbud, som kan pifte ethvert aftensmadsmåltid op. Vi har alt fra en kæmpe tomahawk, som kan få selv de mest sultne maver til at give op, til noget af det mest velsmagende kød såsom filet mignon, T-bones, ribeyes og flere.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Køb gode bøffer online hos The Meat Club 

Som inkarnerede kødelskere er der ikke noget, der kan måle sig med en lækker steak. Kødet er simpelthen kernen i måltidet, som mange har som absolut topprioritet, når der skal sammensættes et måltid. Og det er måske, fordi der er noget helt grundlæggende fascinerende ved at stege sin egen steak, som man ønsker den, hvor man aldrig kan være helt sikker på det endelige resultat, før man skærer den første bid af kødet. Af den årsag er der dog også mange, der afholder sig fra at eksperimentere med eksklusive steaks og køb af bøffer til tilberedning derhjemme – og det mener vi, er en skam. 


Hos The Meat Club oplever vi, at prisen på kød har stor indflydelse, og generelt er der en holdning til, at steaks er alt for dyrt. Og det er selvfølgelig ikke rigtigt. Det kræver blot, at man ved, hvor man skal købe det, samt hvordan man skal gribe det an. Hos The Meat Club er det vores mission at gøre kvalitetskød tilgængeligt for alle og enhver. Du finder de bedste priser, når du køber gode bøffer online hos os, og det er vi stolte af at kunne tilbyde.


Du får altid det bedste tilbud på bøffer og steaks hos os

Vi har sat os for at udbrede det gode kød til alle jer, der elsker kødoplevelser i verdensklasse. Det gør vi ved at tilbyde forskellige typer steaks til en yderst fornuftig pris. Vi sørger ovenikøbet for levering af kødet lige til døren – hvor det hele er forsvarligt pakket i højkvalitets termobokse, så kødet holder sig koldt og frisk. 


Hele vores vision er bygget op omkring at give dig så god en oplevelse som overhovedet muligt, når du køber lækre bøffer online. Vi ved, at et godt tilbud på bøffer er et godt skridt på vejen, hvorfor vi er 10-20 % billigere end alle vores konkurrenter på markedet. Det, mener vi, giver mest mening for vores kunder. Vi har simpelthen valgt at skære alle de fordyrende mellemled væk, så vi kan tilbyde den mest optimale pris til dig. Du kan derfor roligt vende blikket mod os, hvis du ønsker fantastiske steaks til den bedste pris. 


Nedenfor kan du læse mere om diverse tips og tricks, når du står og skal til at tilberede en af vores lækre steaks.


Tips og tricks: Sådan tilbereder du din steak

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Og det har bestemt også noget på sig, når det kommer til steaks. Der findes dog flere metoder til tilberedelse, som kan være værd at eksperimentere med. En af de gældende faktorer, som mange stadig synes at overse, er, at man ikke bør tilberede sine steaks, når de er kolde. Det bør du være særligt opmærksom på, hvis du har modtaget bøffer og steaks fra The Meat Club, der kommer i en termokasse. Her lyder vores anbefaling til enhver tid, at du tager dine steaks ud af køleskabet eller termokassen i god tid, inden de skal steges eller grilles.


Flere vælger også at tørre overfladen af deres steaks, inden de lægger dem på panden eller grillen. Dette er et godt tip, da lettere våde bøffer har langt sværere ved at opnå en optimal stegeskorpe og kan i værste fald få et hint af smagen af kogt kød. Oftest hjælper den føromtalte tilgang med at tage kødet ud af køleskabet i god tid inden stegning eller grill også på den problematik. Masser gerne salt og peber på din steak eller bøf straks efter du tager den ud af køleskabet, så det har tid til at trænge ind i kødet.


Få den fulde guide til stegning af bøf her.


Tips og tricks: Sådan krydrer du vores steaks og bøffer på tilbud

Det er mest af alt et spørgsmål om smag og behag, når du krydrer dit kød – og der findes forskellige skoler og tilgange inden for lige netop dette. Nogle tilgange er baseret på en videnskabelig betragtning af, at saltning af kødet inden tilberedning vil forårsage en uhensigtsmæssig udledning af saften gennem såkaldt osmose, når kødets porer er åbne.

Derfor er der nogen, der mener, at man skal vente med at krydre sine steaks til allersidst i tilberedningsprocessen. Mange synes dog at foretrække at krydre sine steaks generøst med salt og lade dem stå i cirka 10 minutter inden tilberedelsen. Det hjælper i nogens optik med at få smagen dybere ind i kødet.


Tips og tricks: Sådan steger du dine steaks

Der findes også forskellige tilgange til, hvordan steaks skal behandles, når de eksempelvis er blevet lagt på panden. Nogle anerkendte kokke foreslår det, de kalder en ‘frequent flipping’ – altså en tilberedning, hvor man vender kødet gentagne gange. 

Det betyder naturligvis, at kødet ikke får tid til at absorbere store mængder af varme. Det mindsker risikoen for overtilberedte bøffer og steaks, som i manges optik kun bør spises medium-rare. Men det er således på bekostning af den helt sprøde stegeskorpe. Vi anbefaler, at du prøver dig frem og finder ud af, hvordan du bedst kan lide dine steaks. 

Velbekomme!