• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

Kød til døren

Hos The Meat Club mener vi, at det skal kunne betale sig at spise godt. Derfor engagerer vi os dybt i det gode stykke kød, hvor vi nøje udvælger, hvilke samarbejdspartnere fra forskellige kroge i verden vi ønsker at forhandle med. Vi er en online slagter, der sørger for, at du får udsøgt kød til døren nemt og billigt. 

Vi er kundernes foretrukne online slagter – vi forhandler direkte med opdrætterne

For komme lidt dybere ind på, hvorfor vi tilmed tilbyder en billig løsning hos The Meat Club, så skyldes det, at vi forhandler direkte med opdrætterne i forskellige afkroge af verden. Det betyder, at vores forsyningskæde er – for at bruge et rigtig slagterudtryk – “skåret helt ind i benet”. Vi forhandler udenom de fordyrende mellemled, hvilket gør os 10-20 % billigere end markedet. 

Når du bestiller kød til direkte levering ved døren hos The Meat Club, kan du forestille dig, hvordan Iberico-grisen for ikke så længe siden har guffet agern i sig i de spanske egeskove, samt hvordan nogle af vores ribeyes er blevet nøje opdrættet og udskåret i de latinamerikanske lande. Hos os får du kød leveret til døren allerede i dag! 

Her er nogle af vores kategorier, som du kan gå på opdagelse i:

Se også vores guide til stegning af bøf så du får det optimale ud af det lækre kød.