Kød til døren

Hos The Meat Club mener vi, at det skal kunne betale sig at spise godt. Derfor engagerer vi os dybt i det gode stykke kød, hvor vi nøje udvælger, hvilke samarbejdspartnere fra forskellige kroge i verden vi ønsker at forhandle med. Vi er en online slagter, der sørger for, at du får udsøgt kød til døren nemt og billigt. 

Vi er kundernes foretrukne online slagter – vi forhandler direkte med opdrætterne

For komme lidt dybere ind på, hvorfor vi tilmed tilbyder en billig løsning hos The Meat Club, så skyldes det, at vi forhandler direkte med opdrætterne i forskellige afkroge af verden. Det betyder, at vores forsyningskæde er – for at bruge et rigtig slagterudtryk – “skåret helt ind i benet”. Vi forhandler udenom de fordyrende mellemled, hvilket gør os 10-20 % billigere end markedet. 

Når du bestiller kød til direkte levering ved døren hos The Meat Club, kan du forestille dig, hvordan Iberico-grisen for ikke så længe siden har guffet agern i sig i de spanske egeskove, samt hvordan nogle af vores ribeyes er blevet nøje opdrættet og udskåret i de latinamerikanske lande. Hos os får du kød leveret til døren allerede i dag! 

Her er nogle af vores kategorier, som du kan gå på opdagelse i

Når du køber kød online hos The Meat Club, kan du være sikker på, at det er pakket og leveret på en måde, der sikrer, at det forbliver friskt og sikkert at spise, når det ankommer til din dør. Kødet pakkes i termokasser med køleelementer, som sikrer, at kødet bevarer den rigtige temperatur under hele transporten.

Leveringsprisen på 125 kr. inkluderer alt fra emballage og afgifter til levering.

OksekødOksekød
SvinekødSvinekød
Fisk og skaldyrFisk og skaldyr
HverdagskødHverdagskød