Culotte

En culotte er med sin saftighed og uimodståelige smag et stykke kød for sig. Dette karakteristiske stykke kød forkæler smagsløgene, hvad end du griller, steger eller tilbereder den i ovnen.

1 vare

Faldende orden
pr. side

Culotte på tilbud – få en saftig oplevelse til en god pris

Er du på udkig efter en kulinarisk fornøjelse, der ikke sprænger budgettet? Så er det værd at kigge efter en culotte på tilbud – og det finder du her. Vi giver dig muligheden for at nyde et saftigt og mørt stykke kød uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos The Meat Club ved vi, at god smag ikke behøver at koste en formue, og derfor har vi et udvalg af kvalitetsculotter til en attraktiv pris, så du kan forkæle dine smagsløg uden at tømme din pung.

Vores pris på culotte finder du ingen andre steder

Vi tror på, at alle fortjener at opleve den uimodståelige smag af en perfekt tilberedt culottesteg. Med vores nøje udvalgte kød, der kommer direkte fra dedikerede opdrættere, kan du forvente en sublim kulinarisk oplevelse til en pris, der ikke får dig til at falde bagover. Det gør smagen til gengæld, for vores culotte er mere end bare et stykke kød – det er en kvalitetsudskæring, der med den rette tilberedning får mundvandet til at løbe løbsk.

Tilbered din culottesteg ved den rette temperatur

Når du har besluttet dig for at forkæle dig selv med en saftig culottesteg, er det vigtigt at sikre, at tilberedningen er præcis som den skal være. Med det rigtige stegetermometer i hånden og lidt ekspertise kan du bringe dine evner til at stege en culotte til det næste niveau. 

Mørt kød for en mesterlig smag – se stegetid for en culotte her

Når det kommer til at opnå mørt kød og en smag, der tager dig på en rejse af nydelse, er en culottes stegetid og -temperatur afgørende. Vores culotte er skabt til at imponere, men intet kommer ud af ingenting; det kræver naturligvis den rette opmærksomhed under tilberedningen, hvis du vil opnå mørt og saftigt kød. 

Heldigvis har vi opstillet en guide til tilberedning inklusiv stegetid, så du kan mestre kunsten af kulinarisk timing. Læs med herunder og giv dig i kast med tilberedning af en culotte, der kan imponere selv den mest kritiske kok:

  1. Start med at skære riller i fedtlaget og gnid kødet med salt og peber.

  2. Brun enten stegen i ovnen til fedtsiden bliver gylden ved 225 grader i 15 minutter eller steg culotten på en pande, hvor du steger alle sider ved jævn til kraftig varme i ca. 5 min.

  3. Efter bruningen sætter du nu et stegetermometer ind i stegens tykke ende. Sæt derefter stegen i ovnen ved 150 grader i 40-60 minutter. Sørg for at holde øje med kernetemperaturen. Når temperaturen på din culotte har 56 grader, skal stegen ud. Her vil stegen være rosa tilberedt. Ønsker du en medium stegt culotte, skal du tage den ud, når den har en temperatur på mellem 60-63 grader.

  4. Lad dernæst kødet hvile utildækket på et skærebræt – her skal den trække i mindst 20 minutter. 

  5. Skær stegen på tværs af kødfibrene. Så er stegen klar til servering. Velbekomme.