Gode tilbud

Kødtilbud

Her på siden finder du vores fantastiske udvalg af tilbud på kød! Vi sætter en stor ære i at kunne føre tilbud på en lang række udsøgte produkter, som altid af en god kvalitet og til en skide god pris. Vores mission er, at alle skal have ret til godt kød. Det er derfor heller ikke helt tilfældigt, hvilke kødtilbud vi fører her på siden.

62 varer

Faldende orden
pr. side

Du finder altid et varieret udvalg af kødtilbud hos os

Her på siden fører vi gode tilbud på kød – og som du kan se, har vi lidt af hvert. Hos The Meat Club ønsker vi at være dit foretrukne sted at handle kvalitetskød, hvorfor vi derfor også fører tilbud på selv vores mest solgte udskæringer.

Som det fremgår her på siden fører vi kødtilbud, der både inkluderer de lækreste udskæringer fra oksen såvel som grisen. Du finder tilbud, der kan betragtes som hverdagsklassikere, men du er også garanteret nogle udskæringer, som du sikkert ikke har prøvet kræfter med endnu.

Mangler du inspiration til, hvilket tilbud på kød, du bør vælge?

Først og fremmest håber vi, at vores gode tilbud på kød kan prikke lidt til din nysgerrighed. Der er så mange undervurderede udskæringer, som bærer på så meget saft og smag. Mange holder sig til udskæringer, som de har arbejdet med før – det vil vi gerne prøve at ændre lidt på. 

Har du f.eks. smagt kænguru? Denne udskæring hører indiskutabelt til vores mere eksotiske udvalg af kød. Forestil dig lige, hvordan dette lækre kød kunne erobre positionen som værende et af de helt centrale samtaleemner, hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af aftenen for dine venner eller familie. 

Vi har også nogle mere sæsonbestemte tilbud på kød. Du har bl.a. mulighed for sammensætte din helt egen grillpakke hos os. Behøver vi at understrege, at denne løsning passer helt perfekt til den ultimative sommeraften på terrassen?  

Har du spørgsmål til vores kød på tilbud?

Hos The Meat Club forhandler vi direkte med opdrætterne i forskellige afkroge af verden. Det betyder, at vores forsyningskæde er – for at bruge et rigtig slagterudtryk – “skåret helt ind til benet”. Vi forhandler udenom de fordyrende mellemled, hvilket gør vores kød på tilbud 10-20 % billigere end markedet. 

Har du nogle specifikke spørgsmål til vores kødtilbud, kan du altid kontakte os på info@themeatclub.dk. Hvis spørgsmålet f.eks. omhandler stegetiden på dit kød, kan du naturligvis også henvende dig til os. Vi gør dog opmærksom på, at vi har udarbejdet den ultimative guide til stegning af bøf, som er en god rettesnor til tilberedningen af enhver udskæring.