Tomahawk Steak 1-1,2kg pr stk

Her er der hverken tale om en indiansk stridsøkse eller et langtrækkende missil, men i stedet en steak hvis lige du aldrig har set mage til. Det lange ribben er beholdt på kødet, så man har et godt greb om sin Tomahawk steak, præcis som en rigtig steakmaster. Tomahawken er af fuldracet black angus kædkvæg, hvilket sikrer dig en fantastisk oplevelse både i mørhed og smag. Benet er ca 20-25cm så der er rigelig med blærerøvsfaktor når du svinger den bøf på grillen! Bøffen vejer 1-1,2kg
TheMeatClub Pris 199,00 kr /stk. Detailpris 355,00 kr /stk.
På lager
44%

Dyr : Okse

Udskæring: Tomahawk

Født i: Polen

Opvokset i: Polen

Slagtet i: Polen

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 mdr

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tomahawk Steak 1-1,2kg pr stk
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.