Gradueringsvejledning

Her hos The Meat Club har vi valgt at graduere vores produkter, således at du ikke føler dig snydt i forhold til den kvalitet du forventer ved vores kød. Dette har vi gjort med medaljer ud for hvert produkt, der skal vise kvaliteten af det kød vi udbyder i vores sortiment. Det er ganske simpelt et forsøg fra vores side, på bedre at forventningsafstemme med dig, for at gøre din oplevelse med The Meat Club endnu bedre. Vi elsker tilfredse kunder, og vi vil gerne sikre at du får den bedst mulige oplevelse hos os. Herunder finder du derfor vores gradueringsvejledning til, hvad de forskellige medaljer betyder i forhold til kvaliteten på vores produkter.

Stjerne

Stjernen bliver kun tildelt de ypperste stykker kød vi har at tilbyde. Det gælder udskæringerne af wagyu oksekød og iberico sortfodsgris, der har en fedtmarmorering og en smag som ikke kan sammenlignes med noget andet. Kategorien taler for sig selv, og er derfor til dig der gerne vil give dig selv og dine nærmeste en smagsoplevelse, der går ud over alt andet.

Guldmedalje (rød snor)

Her finder du de lækreste og bedste stykker kød du kan købe på vores hjemmeside, der ikke er wagyu eller iberisk sortfodsgris. Hvis du eksempelvis får gæster, og du gerne vil flotte dig lidt ekstra, eller bare forkæle vil dig selv på absolut højeste niveau, så er dette produkterne for dig. Udskæringerne i denne kategori er derfor også lidt dyrere, men dog stadig urimeligt lave i pris i forhold til andre steder. Og så garanterer vi yderligere, at kødet i denne kategori er så fantastisk mørt og af den højeste smagskvalitet.

Sølvmedalje (grøn snor)

Her har vi at gøre med kød som er af super kvalitet, og vil være et sublimt valg af kød til gæster til en fantastisk pris, men er ikke vores top kvalitetsudskæringer. Prisen er selvfølgelig også derefter, men sølvmedaljen er stadig et lækkert og mørt stykke kød, der mere end egner sig til gæster eller lidt godt kød til dig selv.

Bronzemedalje (blå snor)

Ved bronzemedaljen af vores sortiment er vi lidt mere ude i det vi kan definere som ”hverdagsmad”. Det er de varer i vores sortiment som egner sig specielt godt til aftensmaden eller madpakken i hverdagen, og hvor kvaliteten stadig er bedre end det du kan få i supermarkedet. Du kan få f.eks. et lækkert stykke oksekød hos os til en fantastisk pris, der også har en super smag, men det egner sig nok bedst til en hverdagsmenu.