• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

Flanksteak

Flanksteak er en udskæring fra den bagerste del af oksens maveregion. Den magre flanksteak er aldeles populær i de amerikanske steakhouse-køkkener, idet kødet er kraftigt på smag grundet dets typiske kraftige marmorering. Kødet serveres bedst i tynde udskæringer langs muskelfibrene.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af flanksteak.

2 vare(r)

2 vare(r)

Flanksteak tilbud: Find gode priser hos The Meat Club

Flanksteak har længe været en populær udskæring i det amerikanske køkken, hvor man især har serveret kødet marineret og godt stegt. Udskæringen kan sagtens tåle en medium rare-tilberedning, og marmoreringen gør, at kødet er utroligt saftigt. Flanksteak egner sig mindre godt til steaks, hvor man også i det amerikanske køkken ofte tilbereder flanksteak som steg, hvorefter det bliver skåret ud i tynde skiver. 

Hypen for dette kød er ved at manifestere sig i Europa, og vi kan klart anbefale, at du vælger dette kød, hvis du vil prøve noget helt andet. Kødet har en fast struktur, hvorfor vi anbefaler, at flanksteak serveres i tynde skiver. Strukturen kommer af kødets lange fibre. 

Tilbereder du vores flanksteak på tilbud på grillen, anbefaler vi, at du griller kødet i tre minutter på hver side ved høj varme. 

Køb flanksteak på tilbud – vi billigere end resten af markedet

Er du på udkig efter en unik og anderledes smagsoplevelse, kan vi varmt anbefale vores flanksteak på tilbud. Dette kød er virkelig lækkert, og der er ikke mange, der har fået øjnene op for udskæringen endnu. Vi leverer direkte til døren, og så er vi i øvrigt 10-20 % billigere end resten af markedet. 

Det er vi, fordi vi forhandler direkte med opdrætterne og har skåret de fordyrende mellemled fra. Vi mener, at det giver mest mening for vores kunder. Velbekomme!