Flap meat

Flap meat, flab meat, flat meat og bavette, ja, kært barn har mange navne.

Flap meat – som er den mest udbredte betegnelse – er en utraditionel udskæring, der sidder ned mod låret ved siden af flanksteaken. Grundet den lave efterspørgsel på udskæringen, bliver denne del af koen oftest lavet om til hakket oksekød – det, mener vi, er en skam.

2 varer

Faldende orden
pr. side

Flap meat, flab meat, flat meat og bavette, ja, kært barn har mange navne.

Flap meat – som er den mest udbredte betegnelse – er en utraditionel udskæring, der sidder ned mod låret ved siden af flanksteaken. Grundet den lave efterspørgsel på udskæringen, bliver denne del af koen oftest lavet om til hakket oksekød – det, mener vi, er en skam.

 

Flap meat kan tilberedes på mange måder

Flap meat kan tilberedes på forskellige måder, herunder grillning, stegning, marinering og skæring i strimler til wokretter eller større stykker som bavette steak. Dette gør det alsidigt og velegnet til forskellige opskrifter og smagskombinationer.

 

Flapmeat er relativt billigt

Flapmeat er ofte mere økonomisk end nogle af de mere eksklusive udskæringer som oksemørbard eller ribeye. Dette gør det muligt at nyde god smag uden at overskride dit budget.