• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

Flap meat

Flap meat, flab meat, flat meat og bavette, ja, kært barn har mange navne.

Flap meat – som er den mest udbredte betegnelse – er en utraditionel udskæring, der sidder ned mod låret ved siden af flanksteaken. Grundet den lave efterspørgsel på udskæringen, bliver denne del af koen oftest lavet om til hakket oksekød – det, mener vi, er en skam.

3 vare(r)

3 vare(r)

Flap meat: Undervurderet og afsindigt lækkert

Flap meat er en udskæring, der endnu ikke kommet på den gennemsnitlige danskers indkøbsliste. Det er virkelig en skam, for der findes nemlig så meget lækker smag i flap meat. Men det er klart, at udskæringen er svær at finde i køledisken, når danskernes kendskab til kødet er tæt på ikke-eksisterende. 

Vi anbefaler, at flap meat tilberedes i en sous vide eller ganske kortvarigt over en opvarmet pande eller grill. Udskæringen er nemlig kun 2½ centimeter i tykkelsen, så vi har altså med et ganske tyndt stykke kød at gøre her.

Hvordan er smagsoplevelsen på flap meat?

Selve smagen af dette kød er meget kraftig, men det er teksturen, som du med garanti vil finde mest forbløffende. For når du modtager denne udskæring, ser den ikke synderlig mør ud – men tro os, det er den!

Efter en hurtig lynstegning, vil du opleve, hvordan flap meat bare smelter på din tunge. Det er et helt fantastisk stykke kød, og vi er kæmpe fan af udskæringen her hos The Meat Club. Vi ønsker at udbrede kendskabet til kød, og vi mener, at flap meat er et godt sted at starte, hvis man går med opfattelsen af, at valget kun kan bestå af mørbrad eller ribeye.

Få et godt tilbud på flap meat hos The Meat Club

Hos The Meat Club ønsker vi at give dig den bedste oplevelse, når du køber kød online. Derfor er vi meget stolte over at forhandle direkte med nogle af de dygtigste opdrættere i verden, hvor vi ved, at dyret har spist godt og generelt haft et godt liv inden slagtning. 

Vores direkte samarbejde betyder også, at vi ingen fordyrende mellemled har, når vi forhandler kød. Det betyder i sidste ende, at vi ofte er 10-20 % billigere på samme vare end resten af markedet – det, mener vi, giver mest mening for vores kunder! 

Velbekomme!