Mørbrad

Klassikeren der aldrig går af mode!

Mørbraden er en lille muskel, der sidder helt inde i kroppen på koen, og den bliver derfor ikke brugt på samme måde, som muskler på ryg og ben, hvilket gør den utroligt mør. Det er den suverænt møreste udskæring på dyret, men har til gengæld lidt mindre smag end andre udskæringer, da den næsten ikke indeholder bindevæv og ganske lidt fedt. Det betyder, at du skal tilberede mørbraden nænsomt så den ikke bliver tør, men ved rigtig tilberedning er mørbraden så mør og lækker, at ingen kan klage over resultatet. Du kan spise mørbraden som hel steg, skæres til bøffer eller som laves som den store ”bøf Chateaubriand".

7 vare(r)

7 vare(r)

Kundeservice

info@themeatclub.dk

Vi svarer indenfor 48 timer

The Meat Club ApS

CVR: 37851833

Vardevej 1, 9220 Aalborg Øst

Følg The Meat Club