Mørbrad
Klassikeren der aldrig går af mode!
Mørbraden er en lille muskel, der sidder helt inde i kroppen på koen, og den bliver derfor ikke brugt på samme måde, som muskler på ryg og ben, hvilket gør den utroligt mør. Det er den suverænt møreste udskæring på dyret, men har til gengæld lidt mindre smag end andre udskæringer, da den næsten ikke indeholder bindevæv og ganske lidt fedt. Det betyder, at du skal tilberede mørbraden nænsomt så den ikke bliver tør, men ved rigtig tilberedning er mørbraden så mør og lækker, at ingen kan klage over resultatet. Du kan spise mørbraden som hel steg, skæres til bøffer eller som laves som den store ”bøf Chateaubriand".
-
TILBUD! Filet Mignon 4x190 gram
TheMeatClub Pris: 175,00 kr /stk.
Detailpris: 259,00 kr /stk.
Oksemørbrad U/streng 1,3-1,7 kg IR
TheMeatClub Pris: 200,00 kr /stk.
Detailpris: 360,00 kr /stk.
TILBUD! 2 stk. Oksemørbrad BRA
TheMeatClub Pris: 115,00 kr /kg
Detailpris: 173,00 kr /kg
Oksemørbrad The Black Kornfodret
TheMeatClub Pris: 149,00 kr /kg
Detailpris: 179,00 kr /kg
Don Pedro Oksemørbrad
TheMeatClub Pris: 240,00 kr /kg
Detailpris: 259,00 kr /kg