Napoleon Fast Read Stegetermometer

Uanset om det er en hurtig bøf på grillen eller en langtidsgrillet kylling, så er det tit nyttigt at kunne lave en hurtig måling af kernetemperaturen - og her kommer Napoleons Fast Read stegetermometer ind i billedet. Stegetermometer er både ekstremt pålideligt og let at benytte. Du stikker blot stegetermometeret ind i midten af kødet, hvorefter kernetemperaturen vil blive vist i LED-displayet inden for blot 5 sekunder. Stegetermometeret har et kompakt design, hvor kødproben kan foldes ind, så det nemt kan opbevares uden risiko for, at proben knækker. Enheden slukker automatisk efter 5 minutter, som derved sikrer batteribesparelse. • Kan aflæse temperaturer fra -50°C og op til 300°C • Rengør kun med sæbe og vand • Må ikke vaskes i opvaskemaskinen
299,00 kr /stk.
På lager
Kun 12 tilbage

Uanset om det er en hurtig bøf på grillen eller en langtidsgrillet kylling, så er det tit nyttigt at kunne lave en hurtig måling af kernetemperaturen - og her kommer Napoleons Fast Read stegetermometer ind i billedet.

Stegetermometer er både ekstremt pålideligt og let at benytte. Du stikker blot stegetermometeret ind i midten af kødet, hvorefter kernetemperaturen vil blive vist i LED-displayet inden for blot 5 sekunder.

Stegetermometeret har et kompakt design, hvor kødproben kan foldes ind, så det nemt kan opbevares uden risiko for, at proben knækker. Enheden slukker automatisk efter 5 minutter, som derved sikrer batteribesparelse. 

  • Kan aflæse temperaturer fra -50°C og op til 300°C
  • Rengør kun med sæbe og vand
  • Må ikke vaskes i opvaskemaskinen
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Napoleon Fast Read Stegetermometer
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.