• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

-45%

Paneret kyllingeschnitzler 1kg

Kyllingeschnitzler er et rigtig godt alternativ til skinkeschnitzler.
Det er super nemt at tage disse schnitzler direkte ud fra fryseren, og komme dem på en middelvarm pande og stege dem til de er gyldne.
Du kan også varme dem i ovn.
Rigtig god smag i paneringen og dejligt mørt kyllingebrystkød.
TheMeatClub Pris:
60,00 kr /stk.

Detailpris: 110,00 kr /stk.

På lager

Beskrivelse
Detaljer

Paneret kyllinge schnitzel 1kg
Færdiglavede og frosne. 

Ingredienser:
Kyllingebrystkød (50%), RASP 20% (HVEDEmel, gær, salt, krydderier), rapsfrøolie, vand, HVEDEmel, kyllingekollagen, salt, dextrose, hævemiddel E500. 

Produceret på fabrik, hvor der også forarbejdes æg, mælk, soja, selleri og sennep.


Næringsindhold pr 100g. 

  • Energi: 1139 KJ / 271 kcal
  • Fedt: 17,2 g
  • Heraf mættet fedt: 3,7 g
  • Kulhydrat: 16,4 g
  • Heraf sukker: 0,9 g
  • Protein: 12,2 g
  • Salt: 0,9 g
Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Paneret kyllingeschnitzler 1kg
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her. 

Kundeservice

info@themeatclub.dk

Vi svarer indenfor 48 timer

The Meat Club ApS

CVR: 37851833

Vardevej 1, 9220 Aalborg Øst

Følg The Meat Club