Nyretapper
Opdag vores nyretap, også kendt som onglet, en eksklusiv og smagfuld oksekødsudskæring, som virkelig er kommet meget frem i den senere tid.
Nyretappen leverer en intens og fyldig smag.
Kødet er meget alsidigt og kan tilberedes på grillen eller panden.
Det skal gerne have hård varme, og skal hellere tilberedes 1 minut for lidt end 1 minut for meget.
Selve kødet er forbundet med en sene i midten, som man med fordel kan fjerne inden tilberedning.
Pakkerne indeholder afpuds.
Dyr : Okse
Udskæring: Nyretapper
Født i: Irland
Opvokset i: Irland
Slagtet i: Irland
Leveres som: Frostvare
Holdbarhed: Minimum 3 måneder
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.