DEAL 5,3kg Oksecuvette IR Black Angus
Græsfodret Black Angus Cuvette – En Dejlig Smagsoplevelse fra Irland
Oplev den enestående smag og kvalitet af vores græsfodrede Black Angus cuvette fra Irland. Denne cuvette er skåret fra det øverste område af ballen og er kendt for sin møre struktur og skønne smagsprofil, som kun græsfodrede dyr kan levere.
Hvorfor vælge Græsfodret Black Angus Cuvette?
-
Græsfodret og Naturligt: Vore Black Angus kvæg græsser på de frodige irske marker, hvilket giver kødet en naturlig mineralsk oksesmag og en sundere fedtsyresammensætning, der bidrager til et mere velbalanceret produkt.
-
Uovertruffen Mørhed: Cuvetten er kendetegnet ved en lav mængde bindevæv, hvilket gør at det ikke behøver så lang tids tilberedning.
-
Alsidighed i Køkkenet: Græsfodret Black Angus cuvette kan tilberedes på flere forskellige måder. Steg den enten hurtigt i ovnen/grill eller du kan tilberede den via sous vide.
Anbefalet tilberedning: En cuvette af denne kvalitet egner sig til bare hurtigt at komme i en god varm ovn til ønsket kernetemperatur.
Dealen indeholder:
3/6 stk IR Black Angus oksecuvette
5,3kg +/- 200gram
Dyr : Okse
Producent : Foyle / Dawn meats
Udskæring: Cuvette
Født i: Irland/England
Opvokset i: Irland/England
Slagtet i: Irland/England
Leveres som: Ferskvare
Holdbarhed: Minimum 10 dage
Langtidsstegt oksecuvette
> Start med at soignere din oksecuvette, hvor du skærer al unødvendig fedt og andet snavs fra. Gør det grundigt, da det ikke er rart at få i munden under spisningen senere.
> Bland brun farin og salt sammen, og gnub det grundigt ind i kødet på alle sider. Lad cuvetten trække i 30 minutter.
> Tilføj olie, hvidløg og rosmarin til marinade, og lad det trække imens.
> Kom en god klat smør på panden, og brun cuvetten grundigt på begge sider. Stegeskorpen er vigtig at få på. Det tager nogle minutter, og lad stegen ligge på panden uden at røre den mens den bruner.
> Læg herefter cuvetten i et ildfast fad, og smør marinaden ud over kødet. Krydr med lidt ekstra salt og peber.
> Tænd ovnen på 70 grader varmluft, og når ovnen er varm sætter du oksecuvetten ind.
> Lad kødet stege her indtil den når en kernetemperatur på 57 grader, hvor den er flot og rosa. Det tager cirka to timer, men det afhænger af stegens tykkelse og din ovn. Så hold øje med stegetermometeret.
> Tag cuvetten ud efter endt stegning, og lad den hvile utildækket på et skærebræt i 20 minutter inden udskæring.
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.