Iberico Nakkefillet
Iberico Nakkefilet (Mogote)
Iberico Nakkefilet, også kendt som Mogote, er et sandt smagsmirakel fra den berømte Iberico gris. Denne udskæring kommer fra nakkeregionen og er spækket med naturlig fedtmarmorering, som sikrer en saftig og intens smagsoplevelse uanset tilberedningsmetode.
Vil du opleve en nakkekotelet ud over det sædvanlige? Steg eller grill Mogote-koteletter, og oplev, hvordan kødet bliver fantastisk mørt, med en rig og dyb smag, der nærmest smelter på tungen. Det intramuskulære fedt fra Iberico grisen gør hver bid uforglemmelig.
Skal du lave en pulled pork, der slår benene væk under dine gæster? Så er Iberico Mogote det perfekte valg! Den naturlige fedtmarmorering gør denne nakkefilet til den ultimative base for en mør og saftig pulled pork, fyldt med smagfulde nuancer, der vil hæve din ret til nye højder.
Med Iberico Nakkefilet (Mogote) får du ikke bare en kvalitetskødoplevelse – du får en helt ny dimension af smag. Perfekt til både hverdagsluksus og festlige anledninger.
Dyr : Ibirisk Sortfodsgris
Producent : Pedro Nieto
Udskæring: Nakkefillet
Født i: Spanien
Opvokset i: Spanien
Slagtet i: Spanien
Leveres som: Frostvare
Holdbarhed: Minimum 3 måneder.
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.