Don Pedro
Don Pedro er ikke bare et oksekødsmærke, det er en historie om oksekød.
Erfaring er det du finder, når to familier, bundet af kødvirksomheden siden 1969, mødes igen for at investere al deres ekspertise for at skabe dette unikke produkt.
Smag, som kun viden og lidenskab kan give, smag for livet, smag for det fineste oksekød.
Hvorfor Don Pedro spørger du? Du bliver nødt til at opdage selv ...
Det hele starter i Uruguay, hjemsted for 'La Celeste' (' Den blå himmel' ) landsholdsfodboldhold og en hel del kvæg.
Vi kan bare nævne, at dette land med kun 3.000.000 indbyggere og en overflade på 176.000 km² giver de 12.000.000 kvæghoveder mulighed for at græsse og leve frit på de åbne marker for åben himmel hele året rundt i hele deres liv.
Med mere end 10.000 m² jord ( over 2 fodboldbaner ) til hvert hoved, rigelige vandkilder og store græsarealer kan vi sikre, at de lever et vidunderligt liv, der resulterer i en storslået smag, mørhed og mange næringsstoffer.
Selv de åbne fodersteder, hvor nogle dyr bruger deres sidste 120-150 dage på at blive fodret med korn (der drager endnu mere fordel af de naturlige egenskaber, dette store land har at tilbyde), ligger midt i brede, privatejede gårde.
Kun Angus, Hereford og krydsninger mellem dem er omhyggeligt og specielt udvalgt til Don Pedro-programmet.
Grundlaget for viden til Don Pedro-programmet ligger hos Pedro, den respekterede uruguayanske mand, der har været aktiv i oksekødsindustrien siden 1969. Han og hans familie udviklede en sådan ekspertise og et særligt forhold til den (internationale) oksekødsindustri, at , næsten 50 år senere, er de stadig lige så respekterede og værdsatte som den første dag.
De tidlige 70'ere bragte et stærkt venskab mellem Carnimex og Pedros familie - Don Pedro blev født som en hyldest til dette specielle bånd og viden.
Stolt produceret til Carnimex af Frigorifico Pando ( familieejet og administreret ) med første og anden generation, der arbejder skulder til skulder. Siden 1992 har familien uafbrudt investeret i infrastruktur, fødevaresikkerhed og produktudvikling, med det er det værd at nævne, at anlægget er BRC AA-klassificeret siden 2010.
At være landmænd, kvægproducenter og administrere også deres eget foderområde har gjort det muligt for dem altid være i tæt kontakt med deres loyale kvægleverandører og sikre en fremragende, jævn og konstant forsyning på denne måde.
Kun de bedste tunge slagtekroppe med fremragende marmorering vælges personligt til Don Pedro's nedskæringer.
Dyrevelfærd har været et hovedspørgsmål for Uruguay og alle dele involveret i Don Pedros projekt. Et team af specialister ved oprindelsen forsikrer, at dyr behandles i henhold til den bedste praksis, hele vejen igennem fra gårde og fodersteder til slagteriet efter fru Temple Gradins anbefalinger.
Anlægget er også certificeret og revideret af SGS om dyrevelfærdspraksis.
Mange mærker tilbyder godt oksekød, men kun en tilbyder en ægte historie om oplevelse, smag, lidenskab og ægte partnerskab mellem familier siden sidste århundrede