Duroc gris
Grisen fra Nordamerika!
Duroc grisen er en svinerace, der oprindeligt blev fremavlet i USA tilbage i 1800-tallet, og er siden blevet perfektioneret til at være noget af det mest fantastiske grisekød, du kan forestille dig. Duroc grisen er også kendt som enten friluftsgrisen eller gastrogrisen.
Navnet friluftsgrisen kommer fra den opvækst som grisen har haft, da den går frit rundt i skovene og lever af urter og rodfrugter, mens den får lov til at rode i jorden efter behag. Den fantastiske opvækst giver den let gyldne farve på grisen og er med til at give Duroc grisen den lækre smag og udsøgte fedtmarmorering. Smagen er det der har givet racen tilnavnet gatrogrisen, da det er et stykke kød som mange kokke rundt om i verden elsker at bruge i deres madlavning på de bedste restauranter.
Det er et sublimt stykke kød, der bare venter på dig, og du kan få det hele her hos The Meat Club til den billigste pris på markedet - kostpris.
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.