Hangoverbrød

(2-4 Personer)
Det skal du bruge:

Tilberedning af Kød

Hangoverbrød – 100% Kaloriebombe

Ingredienser


Tilberedning af Hangoverbrød

I køkkenet

  • Skær toppen af ciabattabrødene og udhul dem med ske.

  • Læg brødindmaden i en skål.

  • Tilsæt fars, 1,5 spsk Greek Style, 1 tsk Steak Seasoner, ½ tsk Steak Crust og 150 ml mælk.

  • Rør det hele sammen til en ensartet fars.

  • Form store kødboller, der passer ned i udhulningen på brødene.


Ved grillen

  • Tænd grillen på direkte varme, min. 200°C.

  • Brun kødbollerne af hele vejen rundt. Flyt dem derefter til indirekte varme.

  • Lun pastasaucen.

  • Lav hollandaise efter anvisning – brug fløde i stedet for mælk.


Saml Hangoverbrødene

  • Fyld brødene med varm pastasauce.

  • Læg kødbollerne ned i saucen.

  • Hæld hollandaise over, uden at det løber ud over kanterne.

  • Top med Texmex ost.


Tilbage på grillen

  • Grill ved 200°C, indirekte varme, i 10–15 minutter.

  • Lad brødene hvile 5 minutter før servering.


Opskriften er udarbejdet af Boemsen BBQ.

Tilbedredning af tilbehør