Tilberedning af Kød
Hangoverbrød – 100% Kaloriebombe
Ingredienser
-
2 ciabattabrød
-
Texmex ost
-
500 g hakket gris/kalv
-
Pastasauce
-
150 ml mælk
-
Hollandaise sauce
-
250 ml fløde

Tilberedning af Hangoverbrød
I køkkenet
-
Skær toppen af ciabattabrødene og udhul dem med ske.
-
Læg brødindmaden i en skål.
-
Tilsæt fars, 1,5 spsk Greek Style, 1 tsk Steak Seasoner, ½ tsk Steak Crust og 150 ml mælk.
-
Rør det hele sammen til en ensartet fars.
-
Form store kødboller, der passer ned i udhulningen på brødene.

Ved grillen
-
Tænd grillen på direkte varme, min. 200°C.
-
Brun kødbollerne af hele vejen rundt. Flyt dem derefter til indirekte varme.
-
Lun pastasaucen.
-
Lav hollandaise efter anvisning – brug fløde i stedet for mælk.
Saml Hangoverbrødene
-
Fyld brødene med varm pastasauce.
-
Læg kødbollerne ned i saucen.
-
Hæld hollandaise over, uden at det løber ud over kanterne.
-
Top med Texmex ost.

Tilbage på grillen
-
Grill ved 200°C, indirekte varme, i 10–15 minutter.
-
Lad brødene hvile 5 minutter før servering.

Opskriften er udarbejdet af Boemsen BBQ.
