Hvidløgsmarineret kylling med kantareller

(4 personer)
Det skal du bruge:
  • Kød:
  • Tilbehør: Frisk pasta

Tilberedning af Kød

  • 300g kyllingebrydst
  • 200g friske kantareller
  • 2 tsk akaciehonning
  • 2 tsk soyasauce
  • 2 fed hvidløg
  • 2dl fløde (18%)
  • 2 tsk solsikkeolie
  • 1 tsk saltet smør
  • 1 tsk chili (rå eller syltet)
  • 1 tsk citronsaft

Svits kyllingestykkerne i olie på en pande sammen med hakket hvidløg og chili. Når de er blevet gyldne på alle sider, tages de af panden. Svits nu de rengjorte kantareller i smør i et par minutter. Læg kyllingestykkerne tilbage på panden sammen med de svitsede kantareller og tilsæt honning, soya, citron, salt og peber. Tilsæt fløden og bring panden i hurtigt opkog.
Retten er nu klar til at blive serveret. Hvis du ønsker, at saucen skal have en tykkere konsistens, kan du tilsætte lidt maizena.

De lækre og saftige kyllingestykker med kantareller kan spises sammen med ris, pasta eller lune flutes.

Opskriften er udarbejdet af Vildmedmad.dk 

Tilbedredning af tilbehør