Jule Burger – Hangover Deluxe
(1-6 Personer)
Det skal du bruge:
- Kød: TILBUD! Fersk Svinekam 2,4-2,9kg Andebryst 0,6-0,7kg
- Tilbehør: Brunede kartofler, Rødkål, Stuvet Hvidkål, Andesovs, Burgerboller, Slagterbolcher
Tilberedning af Kød
Jule Burger – Hangover Deluxe
Ingredienser
-
Andebryst
-
Flæskesteg
-
Slagterbolcher
-
Brunede kartofler
-
Stuvet hvidkål
-
Rødkål
-
Andesovs
-
Smør
Fremgangsmåde
Ved grillen
-
Varm alle ingredienser op ved indirekte varme.
-
Rist burgerbollerne på indersiden.
I køkkenet
-
Smør underbollen og fordel lun stuvet hvidkål.
-
Læg et lag brunede kartofler ovenpå.
-
Tilføj et lag skiver af andebryst.
-
Top andebrystet med rødkål.
-
Læg 4 skiver flæskesteg ovenpå rødkålen.
-
Fordel et tyndt lag slagterbolcher.
-
Smør overbollen med smør og derefter et tykt lag stuvet hvidkål.
-
Læg overbollen på, så hvidkålen rammer slagterbolcherne og flæskestegen.
-
Afslut med at hælde en god omgang varm andesovs ud over hele burgeren.

Tip
Sørg for at lave rigeligt. Har du smagt den én gang, laver du den igen næste jul.
Opskriften er udarbejdet af Boemsen BBQ.
