Kyllingebryst med ostefyld og bacon, og melonsalat
- Kød: Kyllingebryst u/lage 2,5KG
- Tilbehør: Melonsalat
Tilberedning af Kød
- 3 store stykker fersk kylling bryst
- 12 skiver god bacon
- 100 gr. Revet ost (cheddar eller mozzarella)
- 2 tsk. Tørrede krydderurter (timian eller oregano)
- Salt, peber og olivenolie
Dup kylling brysterne tørre med køkkenrulle. Lav et snit, i den tykke side af brystet, og skær en lomme. Pas på at du ikke skærer hele vejen igennem, så der kommer hul.
Drys krydderier ned i lommen, og prop så meget ost ind i lommen, så den stadig kan lukkes til igen. Pres eventuelt lidt på siderne af brystet, så osten trykkes flad inde i lommen.
Pak nu kylling brysterne ind i bacon, og placer dem i en foliebakke eller i et ildfast fad, men lommen/åbningen opad.
Sæt foliebakken/fadet i grillen, på indirekte varme eller på en bagesten i ca. 25 minutter, eller indtil baconen er sprød.
Skær kylling brysterne i skiver og server dem med en lækker salat eller som vi tit gør, men en skøn kålsalat med fetadressing.
Opskriften er udarbejdet af Grilltips.dk
Tilbedredning af tilbehør
Ingredienser
- 1 melon efter smag og behag
- 50 g feta ost
- 2 rødløg
- 1 håndfuld frisk koriander
Feta osten skæres ligeledes i tern og løgene pilles og hakkes fint. Bland det hele sammen og drys til resten af de hele koriander blade over salaten.
Opskriften er udarbejdet af Gastromad.dk