Kyllingebryst med ostefyld og bacon, og melonsalat

(4 personer)
Det skal du bruge:
  • Kød:
  • Tilbehør: Melonsalat

Tilberedning af Kød

  • 3 store stykker fersk kylling bryst
  • 12 skiver god bacon
  • 100 gr. Revet ost (cheddar eller mozzarella)
  • 2 tsk. Tørrede krydderurter (timian eller oregano)
  • Salt, peber og olivenolie

Dup kylling brysterne tørre med køkkenrulle. Lav et snit, i den tykke side af brystet, og skær en lomme. Pas på at du ikke skærer hele vejen igennem, så der kommer hul. 
Drys krydderier ned i lommen, og prop så meget ost ind i lommen, så den stadig kan lukkes til igen. Pres eventuelt lidt på siderne af brystet, så osten trykkes flad inde i lommen.
Pak nu kylling brysterne ind i bacon, og placer dem i en foliebakke eller i et ildfast fad, men lommen/åbningen opad.
Sæt foliebakken/fadet i grillen, på indirekte varme eller på en bagesten i ca. 25 minutter, eller indtil baconen er sprød.
Skær kylling brysterne i skiver og server dem med en lækker salat eller som vi tit gør, men en skøn kålsalat med fetadressing.

Opskriften er udarbejdet af Grilltips.dk

Tilbedredning af tilbehør

Ingredienser

  • 1 melon efter smag og behag
  • 50 g feta ost
  • 2 rødløg
  • 1 håndfuld frisk koriander
Befri melonen for skrallen og skær den i tern af ca. 2 x 2 cm. Korianderen skylles og 2/3 hakkes groft. 
Feta osten skæres ligeledes i tern og løgene pilles og hakkes fint. Bland det hele sammen og drys til resten af de hele koriander blade over salaten.

Opskriften er udarbejdet af Gastromad.dk