
Kyllingeunderlår 2kg frost
Løsfrosne Kyllingeunderlår
Vores 2 kg løsfrosne kyllingeunderlår er den gode løsning til dig, der ønsker velsmagende og saftige kyllingestykker til både hverdagsmåltider eller festlige lejligheder. Kyllingeunderlårene er kendt for deres naturlige smag og mørt kød. Med deres gode størrelse og saftige kød er de ideelle til en lang række tilberedningsmuligheder.
De løsfrosne kyllingeunderlår er nemme at opbevare og tage direkte fra fryseren til gryde eller grill. Deres naturlige fedtindhold giver ekstra saftighed og gør dem særdeles velegnede til langsom tilberedning, hvor smagen virkelig får lov at træde frem.
Anvendelsesmuligheder:
- Grill: Kyllingeunderlårene er perfekte til grillen, hvor det naturlige fedt indkapsler smagen og gør kødet ekstra saftigt og mørt. Grill ved høj varme for en sprød, gylden skind og saftigt kød.
- Stegning: Steg kyllingeunderlårene på panden med lidt olie, hvidløg og dine yndlingskrydderier for en sprød skorpe og saftigt kød indeni.
- Slow-cooking: Til en langsom tilberedning, kan du simre kyllingeunderlårene i en gryde med grøntsager og krydderier for en smagfuld og fyldig ret.
- Ovnstegning: Bag underlårene i ovnen for et mørt resultat, hvor skindet bliver sprødt og kyllingen forbliver saftig. Perfekt til en nem og lækker middag.
Perfekt til enhver lejlighed:
- Familieaftener: Lækre og saftige underlår, der appellerer til både børn og voksne.
- Festmåltider: Lav en stor portion til en festlig middag eller buffet.
Kyllingeunderlårene er en alsidig og prisvenlig løsning, der giver dig mulighed for at tilberede lækre retter uden at gå på kompromis med smagen!
Dyr : Kylling
Udskæring: Underlår
Oprindelse: Polen
Leveres som: Frostvare
Holdbarhed: Minimum 3 måneder
Kyllingeunderlår med sprøde parmesankartofler
1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.
2. Skrub kartoflerne grundigt, eller skræl dem, hvis de er svære at få helt rene. Skær kartoflerne i 1/2 cm tykke skiver med din bedste og skarpeste kniv - eller endnu bedre: På et mandolinjern.
3. Læg kartoffelskiverne i en skål og skyl dem grundigt et par gange, så den mælkehvide stivelse forsvinder. Så bliver kartoflerne nemmere sprøde. Tør skiverne grundigt i et rent viskestykke og vend dem med en god slat olivenolie i en skål.
4. Spred kartoflerne ud i et enkelt lag på to bageplader beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber, drys med parmesanost og stil til side.
5. Læg kyllingeunderlårene i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Stil kyllingelår og kartofler i ovnen og steg dem i ca. 40 minutter. Vend kartoflerne halvvejs. Kartoflerne skal være gyldne og sprøde, og kyllingelårene gennemstegte og kødsaften klar. Det kan være, at kartoflerne er færdige før kyllingelårene - så hold øje med ovnen.
6. Rist imens lidt mandler på en tør pande og stil dem til side. Lav nu en hurtig salat af skyllede salatblade, tomat og agurk skåret i tern, vasket peberfrugt, befriet for kerner og skåret i skiver, skyllet bladselleri i mundrette bidder og med lidt ristede, hakkede mandler på toppen. Vend salaten med honning og citronsaft og server den med de saftige kyllingelår og sprøde kartofler evt. drysset med lidt grønt, hvis du har det på lager.
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.