• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

Mad Med Mest

Mette og Stefan, der i 2016 overtog fra det tidligere Restaurant Mest i Aalborg, har en vision om at tage det bedste fra Restaurant Mest og videreføre det i den historiske Svalegårds smukke rammer i hjertet af Aalborg. Heraf opstod den nye restaurant Svalegården Mest. Tankerne bag Svalegaarden Mest er gastronomi møder landlig idyl, hvor der er fokus på at skabe mindeværdige oplevelser. 
Svalegaarden Mest har fundet sig godt til rette i Hasseris i Aalborg, og de fantastisk dygtige kokke arbejder med mange forskellige vinkler i gastronomien. Svalegaarden Mest rummer alt lige fra private fester, mødefaciliteter, foredrag, til mad ud af huset.
I juli 2018 tog restauranten et spring og flyttede deres frokostordning, Mad Med Mest, til andre og større lokaler, således Mad Med Mest kan få lov til at udfolde sig under de rigtige forhold. Det er en forretning der er i rivende udvikling. 

Kokkene fra Mad Med Mest er: 

Michel Lycoops: Medindehaver af Mad med Mest, og uddannet kok fra Ruths Hotel i Skagen af nogen af de bedste kokke i landet. Michel har siden arbejdet på Brøndums Hotel i Skagen, og efterfølgende været en fast del af teamet bag Mad Med Mest.

Nikolai Neess: Nikolai har inden Mad Med Mest, arbejdet på Scheelsminde samt restaurant Tabu, der er en af de gatronomiske toprestauranter i Aalborg.

Peder Lundgaard: Peters har i de seneste år inden Mad Med Mest, arbejdet som køkkenchef på Strandgaarden Badehotel på Læsø, og senest som souschef på restaurant Alchemist der har 2 Michelin stjerner. 

Dan Blichfeldt Cassebaum: Dan har tidligere arbejdet på restaurand Fusion i Aalborg, der anses som en af de absolut bedste i byen, samt den 1 stjernet michelin Søllerød kro.

Alexander Hvid: Alexander er nytilkommen ved Mad Med Mest , hvor han inden har været på de to højprofilerede restauranter Struktur og Tabu i Aalborg. 

https://svalegaarden-mest.dk/

Mad med mest 1
Mad med mest 2
Mad med mest 3
Mad med mest 4