Opskriftsbank

Velkommen til The Meat Club's eksklusive opskriftsbank!

Opskriftsbanken er kun forbeholdt dig som medlem, og det er vores måde at gøre din oplevelse med The Meat Club endnu bedre. 

Her kan du finde inspiration til hverdag og fest fra nogle af de største og dydtigste madbloggere, og kokke i Danmark. Opskrifterne er sammensat af professionelle, og der er lidt for en hver smag. Om det er en nem og sund aftensmad til familien i den travle hverdag, en rigtig herremiddag med gutterne, eller en dag hvor du skal imponere dine gæster med noget helt spcielt, så kan du finde masser af inspiration fra vores eksperter lige her. Vi har ganske simpelt taget det bedste fra de dygtigste, og samlet det hele et sted, for at gøre din købsoplevelse hos os nemmere. Under hver opskrift finder du nemlig et direkte link til det kød på vores hjemmeside, som du skal bruge til den pågældende ret. 

Som prikken over i'et, har vi indgået et samarbejde med det store vinunivers Winefamly, som har indvilliget i at dele deres ekspertviden omkring vin med os og dig. Derfor finder du nederst under hver opskrift en anbefaling af en lækker vin, der vil gøre oplevelsen med retten komplet. Der er yderligere et link derfra direkte ind til hvor du kan få fat i den pågældende vin. 

Opskrifterne er sammensat på kryds og tværs af professionelle, og nederst i menuen kan du møde eksperterne. God fornøjelse!