Pulled pork med coleslaw og bønnefritter

(4 personer)
Det skal du bruge:
  • Kød:
  • Tilbehør: Coleslaw og bønnefritter

Tilberedning af Kød

Se videoen ovenfor.

Hvordan ved man et den er færdig – Kernetemperatur på Pulled Pork
Kernetemperaturen er vigtig for alle stykker kød på grillen. Hvis stegens kernetemperatur er for lav er kødet ikke tilberedt nok, og hvis kernetemperaturen bliver for høj, ødelægges de fleste stykker kød, ved at de bliver tørre og ofte uspiselige. En Pulled Pork skal have en kernetemperatur på 90-93 grader før den er klar.

TIP
Lad din Pulled Pork hvile efter den er kommet ud, så den kan nå at trække det sidste smag ind i kødet, før du serverer det.

Tilbedredning af tilbehør

Coleslaw

  • 1 Spidskål eller hvidkål
  • 3 - 4 Gulerødder
  • 1 Løg
  • 4 spsk. Mayonnaise
  • 4 spsk Creme Fraiche, Youthurt eller A38
  • 1 - 2 spsk Sennep, som French´s gul sennep
  • 2 tsk Æbleeddike eller hvidvinseddike
  • ½ tsk Sukker
  • Salt og peber

Bland cremefraiche, mayonnaise, sennep, rørsukker og æbleeddike eller hvidvinseddike sammen, og smag til med salt og peber. Snit kålen i tynde strimler, evt. på et mandolin jern. Riv gulerødderne og løget. Bland alle delene sammen i en stor skål.

Opskriften er udarbejdet af Gastromad.dk

 

Bønnefritter

  • 400g grønne bønner (friske eller frosne)
  • Olie 
  • Salt og peber (evt. andet krydderi)

Vend bønnerne godt i olie i en skål sammen med rigeligt salt og peber, eller dit valg af krydderi. Fordel herefter bønnerne på en bageplade med bagepapir. Hvis de skal blive sprøde, må de ikke ligge ovenpå hinanden. 
Bag bønnerne ved 200 grader varmluft i ca 35-40 min, og vend dem undervejs. Når de har fået farve og er blevet sprøde, tages bønnerne ud af ovnen og sereveres. 

Opskriften er udarbejdet af The Meat Club