Bøf til burger på grill

Lækre og saftige bøffer på grillen til burgere vil nok altid være en favorit til aftensmaden. Lyden af en perfekt formet bøf på grillen kan få enhver mand eller kvinde til at blive helt blød i knæene. Nedenfor kan du blive lidt klogere på bøffer til burgere på grill. 

Køb rigtigt ind, når du skal stege en lækker bøf til burger på grillen

Ligegyldig hvordan vi vender og drejer det, så er der bare forskel på hakkekød. Hos The Meat Club mener vi faktisk, at en af de største kvalitetsforskelle inden for kød findes i oksefars eller svinefars. Kvalitetsforskellen for ribeyes er f.eks. ikke lige så stor. Hakkekød er virkelig noget, man kan få forskellige udgaver af – og her behøver man altså ikke at være den største kød-connoisseur for at smage forskellen. 

Vi anbefaler derfor, at du altid køber lækkert kvalitetskød, hvis du skal lave bøffer til burgere på grillen. Hos The Meat Club kan du altid vide dig sikker på, at vi kun forhandler med opdrættere, der sætter en dyd i deres arbejde og leverer et produkt, som vi mener hører til på den øverste hylde.

Vi tilbyder færdige burgetbøffer af højeste kvalitet, som blot skal steges før servering. På den måde, kan I lave gourmetburgers billigt og hurtigt!

Burgerbøffer til grillen: Hvor mange procent skal mit hakkekød være?

Mange har en forestilling om, at hakkekød med en lavere fedtprocent er bedre end hakkekød med en høj fedtprocent. Det giver absolut ingen mening at lave den skildring. Jo, man kan naturligvis godt argumentere for, at det er en anelse sundere at købe hakkekød med en lav fedtprocent, men smagsmæssigt går du virkelig glip af noget.

Hvis du vil have dine bøffer til burgere på grillen til at vælte i smag, så bør du vælge en højere fedtprocent. Men kødet skal naturligvis være mørt og have den rette konsistens. Hvis du køber dårligt hakkekød, kender du sikkert til, at hårde bruskstykker kan havne i kødet – det er virkelig en ærgerlig oplevelse, og det er her, hvor kvaliteten virkelig viser sit sande ansigt. 

Hos The Meat Club kan du være sikker på den bedste kvalitet og masser af smag, når du vælger kød til dine burgerbøffer til grillen.

Steg fantastiske bøffer til burger på grillen med kød fra The Meat Club

Hvad er høj kvalitet egentlig? Høj kvalitet er et pejlemærke, som udbyderen af kød selv har ansvaret for at opretholde. Det mener vi i hvert fald hos The Meat Club. Derfor forhandler vi direkte med diverse opdrættere ude i verden. Vi har afskåret de fordyrende mellemled og forhandlere. Det giver først og fremmest mening for vores kunder, idet vi bliver 10-20 % billigere end vores konkurrenter på den bekostning. Herudover giver det os også mulighed for at håndplukke de opdrættere, vi mener leverer det bedste produkt. 


Husk, du kan altid skrive til os på info@themeatclub.dk, hvis du har spørgsmål. Velbekomme!