Stegt flæsk med persillesauce

(4 personer)
Det skal du bruge:
  • Kød:
  • Tilbehør: Kartofler og persillesauce

Tilberedning af Kød

  • 1,2 kg flæsk i skiver
  • ½ kg kartofler
  • 1 stort bundt persille
  • ½ citron
  • 1 portion Opbagt Sovs / Bechamel Sauce.
  • Salt og peber.

Flæskeskiverne lægges på en ovnrist. Husk at sætte bradepanden med bagepapir under risten for, at tage fedtet. Sæt bradepanden i ovnen i ca. 45 minutter ved 180 grader indtil de er gyldne. I mellemtiden tilberedes en opbagt sovs. Tag bradepanden ud af ovnen, og læg de stegte flæskeskiver på en tallerken med fedtsugende papir. Læg dem dernæst på en fad. Minutter inden servering hakkes persillen og kommes i sovsen ved medium varme. Smag til med saften af citronen og salt og peber. Drys hakket persille over kartoflerne inden servering.

Opskriften er udarbejdet af Gastromad.dk

Tilbedredning af tilbehør