Hvad sker der med The Meat Club?

Hvad sker der med The Meat Club?

The Meat Club har længe været en kundeklub, hvor man har kunne købe kød til kostpris. Efter utrolig mange henvendelser fra folk, som gerne ville benytte vores webshop, men som ikke har haft lysten til at være medlem af en klub, har vi besluttet os at gøre vores webshop frit tilgængelig for alle. Vi holder utrolig meget af vores kunder, og vil derfor gøre alt hvad vi kan, for at tilfredsstille så mange som muligt. 

Bliver det stadig til kostpris? 

Det korte svar er nej. Der vil selvfølgelig komme nogle prisændringer, men igennem The Meat Club har vi skabt en masse gode kontakter, som gør at vi kan forhandle kød hjem fra hele verden til meget favorable priser. Så priserne vil stige ja, men vi kommer til at være meget konkurrence dygtige på vores priser. 

Falder kvaliteten så, for at være bedre i prismatch? 

Hos The Meat Club, har vi altid holdt på at det vi sælger SKAL være kvalitetskød, og dette vil der ikke blive lavet om på. Pris og kvalitet hænger sammen. Det vi gør, er at vi handler direkte med producenterne i hele verden, og derved har skåret de dyre mellemled væk. Derfor kan vi holde vores priser nede. 

Fornyelse af abonnoment indtil 1/3-2021

Dit abonnoment vil løbe videre som det plejer. Dog vil der her i den sidste tid, ikke blive trukket det fulde medlemskab på 99kr. Hjemmesiden er designet til, at den i den sidste peiode kun skal trække det beløb, som er tilsvarende den sidste tid hvor The Meat Club er en kundeklub.