• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

Thomas Guldhammer

Thomas Guldhammer Karlsen, er fra 81 og bor i Aalborg med sin kone, der også har baggrund i restaurationsbranchen, samt deres to piger. Til dagligt arbejder han som køkkenchef på Hotel Bramslevgaard, ca. 50 km syd for Aalborg.
Thomas startede i lære på en lokal restaurant i Aalborg som 16 årig, og som 21-årig stod han på d'Angletere som kok, og siden hen avancerede til souschef. Gennem de efterfølgende 15 år var Thomas assisterende køkkenchef på Hotel Bella Sky, for derefter at blive headhuntet som køkkenchef på Himmerland Golf og Spa. Thomas var også med til at åbne Strandhotellet i Blokhus som F&B-chef, for så for nyligt at lande jobbet som køkkenchef på Hotel Bramslevgaard. 

Kundeservice

info@themeatclub.dk

Vi svarer indenfor 48 timer

The Meat Club ApS

CVR: 37851833

Vardevej 1, 9220 Aalborg Øst

Følg The Meat Club