Tilberedning af Kød
- 300g tigerrejer
- 1 limefrugt
- 1 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 peberfrugter i forskellige farver
- 4 æg
- 1 icebergsalathoved
- 1 chilipeber
- 12 cherrytomater
- 1 styk dåsemajs
Varm en pande op til middeltemperatur. Vend tigerrejerne på panden sammen med presset hvidløg, olie og finthakket chili. Rejerne skal tages af panden efter cirka 5 minutter. Vend dem godt under tilberedningen så de får masser af smag på alle sider.
Kog æggene og lad dem hvile, før du piller dem og skærer dem ud i kvarte. Hak salat, snit tomater og skær peberfrugterne ud i mundrette bidder. Kom ingredienserne i en skål sammen med majs og de afkølede, udskårne æg.
Lav en dressing af olivenolie, peber og lidt Sweet Chili Sauce”. Vend 2/3 af rejerne i salaten og pynt med de sidste rejer på toppen.
Opskriften er udarbejdet af Vildmedmad.dk