Tigerrejer i grill med chilispaghetti og frisk basilikum

(4 personer)
Det skal du bruge:

Tilberedning af Kød

  • Tigerrejer
  • Olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • Salt & peber

Lad tigerrejerne op. Put dem eventuelt i køleskabet aften før.
Pres hvidløg og bland det sammen med olivenolien, samt salt og peber. Så snart rejerne er optøet blandes de sammen med i olien. Jo længere rejerne trækker i olien jo bedre bliver de. Placer rejerne i en foliebakke og hæld olien udover rejerne. Rejerne skal have ca. 5 minutter på hver side, og er færdige når de er gyldne.

Opskriften er udarbejdet af The Meat Club

Tilbedredning af tilbehør

  • 500g spaghetti
  • ½ bundt friske basilikumblade
  • 4 fed hvidløg
  • 1/2dl olivenolie
  • 3 chilipebre (rød eller grøn)
  • Salt og peber til tilsmagning

Kog spaghettien i henhold til tilberedningsvejledningen på pakken. Der er forskel på, hvor lang tid pasta skal koges.
Hæld vandet fra spaghettien og opbevar spaghettien i en skål. Brug gryden til at svitse hakket hvidløg og de finthakkede chilipebre i olie.
Kom spaghettien tilbage i gryden og vend ingredienserne godt sammen. Tilsæt de friske og hele basilikumbladene og smag retten til med salt og peber.

Opskriften er udarbejdet af Vildmedmad.dk