Tigerrejer i grill med chilispaghetti og frisk basilikum
- Kød: Vannameirejer 1 kg (Uden skal)
- Tilbehør: Chilispaghetti med frisk basilikum
Tilberedning af Kød
- Tigerrejer
- Olivenolie
- 3 fed hvidløg
- Salt & peber
Lad tigerrejerne op. Put dem eventuelt i køleskabet aften før.
Pres hvidløg og bland det sammen med olivenolien, samt salt og peber. Så snart rejerne er optøet blandes de sammen med i olien. Jo længere rejerne trækker i olien jo bedre bliver de. Placer rejerne i en foliebakke og hæld olien udover rejerne. Rejerne skal have ca. 5 minutter på hver side, og er færdige når de er gyldne.
Opskriften er udarbejdet af The Meat Club
Tilbedredning af tilbehør
- 500g spaghetti
- ½ bundt friske basilikumblade
- 4 fed hvidløg
- 1/2dl olivenolie
- 3 chilipebre (rød eller grøn)
- Salt og peber til tilsmagning
Kog spaghettien i henhold til tilberedningsvejledningen på pakken. Der er forskel på, hvor lang tid pasta skal koges.
Hæld vandet fra spaghettien og opbevar spaghettien i en skål. Brug gryden til at svitse hakket hvidløg og de finthakkede chilipebre i olie.
Kom spaghettien tilbage i gryden og vend ingredienserne godt sammen. Tilsæt de friske og hele basilikumbladene og smag retten til med salt og peber.
Opskriften er udarbejdet af Vildmedmad.dk