10kg Kamben

Her får du nogle store kødfyldte kamben fra nogle store glade grise! Benene kommer frosne til dig i én kasse, men der er plastik imellem hvert lag, så de kan godt skilles af. De sidder sammen i én klump, men med lidt god vilje, kan de godt skilles af så de kan tages op i portioner. Kassen indeholder 10kg store flotte ben. 
Disse kamben er som sagt fra Store grise, det vil sige søer. 
Derfor kan nogle af disse ben, godt have brug for lidt mere tid til at blive møre og smage lidt mere af svinekød end normale kamben. Derimod er der en rigtig god kød til ben ratio, og vi har mange glade kunder, som har købt disse ben. 

TheMeatClub Pris 550,00 kr /stk. Detailpris 850,00 kr /stk.
Ikke på lager
35%

Dyr : Svin

Udskæring: Kamben

Født i: Tyskland

Opvokset i: Tyskland

Slagtet i: Tyskland

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:10kg Kamben
Opskrifter
Anbefales at blive tilberedt med 3-2-1 metoden!
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.